July 19, 2011

BEN ASHAARI ,SAYA PILIH 3 BLOG INI KERANA

salam you alls,



Ini adalah tiga blog yang menjadi pilihan msred....Lets check it out. Nak tahu siapa mereka, sila lah klik header.


Yang pertama...
Msred suka blog ni dan selalu jer singgah sana sebab kandungan blognya menarik hati. Ada isu berat, ringan dan kelakar. Balance. Tak de la isu berat jer, yang boleh buat msred sakit kepala. Msred selalu boleh gelak ketawa kalau pergi sana. Tuan punya blog pun peramah dan best. Love you la dear.



Yang kedua

Msred suka blog ni sebab tuan blognya yang peramah. Kandungan blog pun balance, ada isu semasa, pendapat, nasihat dan personal. Bukannya isi yang heavy jer. Santai jer kalau msred berkunjung ke sana. Love you too la dear.



Yang ketiga

Msred baru jer follow blog ni sebab yang sama dengan sebab kenapa msred suka blog kat atas. Msred sempat baca entry blog ni 3 4 page jer tapi msred terus terpikat. Blog nya santai, ada isu personal, nasihat dan teguran, pendapat. Lagi satu, entry yang sempat mssred baca pendek dan straight to the point, tak berjela. Boleh tak saya nak love Miss Ran jugak?

10 comments:

NM02 said...

ehem

singgah sini dari blog izwa

terus follow sekali

mmmm

...

..

.

kalu sudi

.
.

nnt singgah umh ai

.

follow la sekali eh

.

maceh

^_^

H.J said...

semuanya blog pompuan eh..haha

mizzkechique said...

alamak..terasa di awang-awangan pulak.. mekaseh.. love u la... =)

Iffah Afeefah said...

hahahahahaha


maluuuu segan

nak polo la gni

Kalamhati said...

hehe nnt KH terjah jugak..=)

rara pinkmafia said...

kakakkkkkkkkkkkkkkkkkk thnks,syg kamu! muah3.

AMMAR YASIR said...

Usha sini jap

msredcheesecake said...

cik niezza, tengs singgah...terjah gak...

hj, da siap baru pasan sumer pompuan, hheeee...

cik mk, hheee...love u too...

miss ran, jgn ler malu...hheee

cik kh, sila sila...

cik rara, sayg kamu juga....hheee

mr ammar, silakan...

Adam Roslan said...

Saya bila lagi? Hehe.

msredcheesecake said...

mr adam...hheee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno