July 06, 2011

BAK SINI NAK SPOT CHECK HANDPHONE

Salam you alls,

Topik yang dibincangkan di Hot FM AM Crew dan Cik Rara.

Sapa ada boyfrined, girlfriend, wife, hasben? Msred hada, ko hada? Hheehheee....berlagak sebab dah laku.

Pada yang ada, you alls check tak hp spause you alls tu? Pada yang bakal ada tu, rasa-rasanya you alls akan check tak hp bakal spause you alls tu?



Mered pernah check hp mr bf, tapi bila difikir-fikir, malas sangat nak check. Sebab apa? Read on...

Mengikut pengalaman dan pemerhatian msred, manusia ni kalau nak berahsia ke nak curang ke sangatlah pandai cover line. Kalau bab cover line ni memang manusia ni hebat betul. Tak payah menuntut kat mana-mana, automatic jer dia orang ni expert cover line.

Dah tentu lah segala sms, pictures dan nombor telefon terlarang tak kan ada dalam hp pasangan kita. Pandai dia orang ni simpan. Camana ntah, selalunya kita tak kan jumpa. Kena tunggu dia leka barulah terjumpa, itu pun kalau kita bernasib baik tuhan nak tunjuk. Kalau tak, sampai sudah pon tak jumpa.

So, msred ada check hp mr bf, tapi jarang-jarang sangat. Ada satu benda ni jer msred buat sebab msred rasa cara ni lagi berkesan dari check hp. Tapi tak leh bagitau sebab ni kira rahsia perempuan. Nanti lelaki tau, susah pulak perempuan nak check kalau pasangan dia orang ada simpan rahsia ke tak.



- Posted using BlogPress from my iPad

14 comments:

PinKy MoMMa said...

huhu slalunye tak check..sbb malas nak godek tapi bila angin rajin dtg..abis smua nak check..smpai ringtone apa yg best pun nak dengar hahahaha

cik nana said...

klu ciap pakai lockcode tu sape nk jawab? haha

NasZ said...

huhu..saya single..so, tak perlu nak risau orang check hp saya..haha..

Jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ...

:: Mrs.Eady :: said...

ntah..biase mmg jarang check..

Azzah said...

tak check pun sebab ada pasword..

mizzkechique said...

ikut mood..klu rajin check, kalau x, lantak..
apa rahsia??

pena rozie said...

Memang malas nak cheak. Yg penting jujur....

genkc0rner said...

genk pun jrg cek,,tp password dia genk tahu hehehe..tp biarlah..lau mmg itu jodoh kita tak kan kemana



JOM KOMEN ENTRI GENK

JOM JOIN SEGMEN GENK DAN CP

msredcheesecake said...

You alls, takyah cek la....doa jer supaya pasangan kita tu jujur...

Cinderella said...

huhu msred meh la kong2 dengan aini yg baru nak belajo pasal dunia berpasangan ni (=

Nazari vS Masninah said...

Kena chek juga sekali sekala.... sebab sayang.

Note:* Kami follow..

Fadzmie Mohamad said...

Tak check pun. Tapi kalau girl tu nak check hp saya, dengan segala hormat, dipersilakan. Haha.

p/s: Bagitau la secret tu. Sharing is sexy, kan? :p

rara pinkmafia said...

hmm sudah nk ckp kan.masing2 ada cr masing2,doakan lah pasangan kita jujur.tu je.

p/s : tp kdg2 bukak2 lah jugak kan.hehee

msredcheesecake said...

Org kata, zaman skang ni kena cek.tanak kena tipu idup2....tataula....terpulang pada diri kita sendiri...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno