June 20, 2011

YOU ALLS FAHAM TAK? TAK KAN TAK FAHAM KAN?

Salam you alls,

Kepada sesiapa yang nak beli digital kamera kena buat pilihan yang tepat. Kalau nak beli digital camera yang mahal tu jangan sampai tersalah beli. Selain daripada jenama, kualiti dan harga, spesifikasi nya pun kena tengok jugak. Jom kita tengok apa spesifikasi yang kita kena lihat dalam membuat pilihan nak beli digital kamera yang mana.


1. OPTICAL ZOOM 


2. MOTION CAPTURE


3. FACE DETECTION


4. STEADY SHOT


5. IMAGE STABILIZER



6. WIDE ANGLE LENSE



Kelakar kot print advertisement nya....heheee...layan je. Paham tak?

18 comments:

rara pinkmafia said...

akkkkkkk akk ni noty lah.hehehehe sy ni beriye lah baca.

Lieyda said...

haha ntah la,de2 je akak ni.cubit baru tau haha

tapi saya mmg xpndai nk bli gajet2 cmni,men redah je huhu

solomolo said...

nape yang gambar no 6 tu ada 3 kaki ???
gambar yang last tu tak bole blah ye...

Liyana Zahim said...

phm ckgu kemre!!!!! hihihihi..

anim :) said...

paham la . pahampaham2 . haha

Redbloodsnow said...

Pic kat no 5. IMAGE STABILIZER tu..perghh, stylokan pic tu. zie sukaaa :D

Izyan Masri said...

ALAA,YAN TAK RETI BETUL BAB2 PILIH GADGET NI.KESIAN KAN T_T

msredcheesecake said...

cik rara,
akak mmg notty...hheee

msredcheesecake said...

cik lieyda,
tamau la cubit...geli...hheee

msredcheesecake said...

mr solo,
3 kaki sbb nak bagi stabil supaya gamba tak goyg...

last pic u mmg ngada..hehehe...

msredcheesecake said...

cik liyana,
bagus anak murid msred...hahhaaa...

iyan shazlind said...

kelakar la...:)

msredcheesecake said...

cik anim...

hheee

msredcheesecake said...

cik zie,
kelakar la...hhee

msredcheesecake said...

cik izyan,
tak reti bule study...jhheee

msredcheesecake said...

iyan,
ya betulll...kelakar

fRaMe+LenSeS said...

shian aih kat cheetah Nadh msred ikat dia.. ta bek wohhh

msredcheesecake said...

MR NADH,
DA DIA TANAK DUDUK DIAM IKAT JER...HHEEE

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno