June 26, 2011

WEEKEND NI, BAGI KATAK MAKAN

Hello you alls, 

Camana weekend? Best ker? Dating? Tengok wayang? Study? Group project? Ternak lemah di rumah? Games?

Msred, tentulah main game. Ni je la masa lebih yang msred ada nak main game. Cut The Rope. Msred baru je beli games ni, USD 0.99 jer. Lebih kurang RM 3. 



Bila msred baca review game ni, ramai kata games ni antara yang terbest lah lepas Angry Bird. Best layan katak ni. Yang best nya bila dengar bunyi dia makan dan bila dia tak dapat makan. Kelakar...hheee...

Msred main mengalahkan si budak kecik kiut msred. Siap berebut dengan si kecik kiut nak main. Hahahaaa...kalau mr bf tau msred berebut dengan dia orang nak main, tentu dia bising perangai mengalahkan budak tadika.

You alls,cer layan video ni tengok best tak game ni? Game ni nampak cam senang....tapi kena pikir jugaklah.


Amacam? Layan tak? Kiut tak katak tu? Heheee...

12 comments:

Jiejah Gorjes said...

sy main angry bird pun tak lepas2 terus fedup hahaha sy seorg yg cpt fedup sbb tu tak suke main game ngeeee

Kalamhati said...

wah!mcm best je..hehe

Cinderella said...

wahhh leh lar layan ni...bengang gak gan angry bird uh kadang2...kadang2 ase cm nak baleng enset jer..hehehe

Lieyda said...

wahh msred suka game ek.haha.sme la.mudah je addicted kan.hehe

msredcheesecake said...

Cik jiejah,
Memang, kalutak lepas tu rasa nak campak jer i pad tu...geram!

msredcheesecake said...

Cik kh,
Best...layan jer....

sumaiyah mokhtar said...

hehehehe mcm2 dah sekarang ni kn :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

agak2 ada dak dlm game online...

tak mau men agry bird dah .. kang bertukar jdi izzaty engry lak...=.=

EZAN IDMA said...

ahaha comel katak tu

msredcheesecake said...

cik sumaiyah...
tul...tinggal pilih jer...

msredcheesecake said...

cik izzaty,
msred selalu gak jadi angry msred...hhaaa

msredcheesecake said...

cik ezan,
kiut...dengar bunyi dia lg kiut...hheee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno