June 19, 2011

TOLONGLAH BERHENTI. BUSUKLAH.

Selamat malam you alls,

Mr BF memang chenta gila la dengan benda busuk ni. Problem betullah. Dah penat membebel, memerli, mengutuk dan menghina Mr BF yang tak mahu jugak berhenti hisap rokok. Tension tau tak. Dia bukan kira tempat nak merokok. Bila dengan msred pun selamba jer dia merokok. Busuk lah. Tak tahan. Bau longkang, bak kata commercial dalam radio tu. Dia buat dunno jer bila msred membebel.

Setiap kali dia nak merokok jer msred kena halau dia duduk jauh-jauh. Nanti tak pasal-pasal msred yang mati cepat.


Nak minta tolong dengan you alls. Cubalah bagi idea bernas kat msred camana nak pujuk ke, paksa ke atau ugut ke mr bf berhenti hisap rokok. Dah tak tahan ni.

17 comments:

haha said...

samalah haha pun tak suka org hisap rokok tau . senang je bila dia nk merokok cepat cepat msred muntah . hahaha :)

rara pinkmafia said...

akk dorg ni bukan nk kata lah.ckp lah mcm mana.buh lah gmbr apa yg mengerikan pon.dorg buat dunno je.tak paham sy.tunang sy pon same cm tu gak kak.

EZAN IDMA said...

rokok itu busuk!! ewww

msredcheesecake said...

cik haha,
idea tu best..tapi kenapa msred rasa dia tak kan layan nyer...heee

msredcheesecake said...

cik rara,
tu la pasal...mati akal da nak wat pe tatau...

msredcheesecake said...

cik ezan,
sokong...

eQuRlz said...

tau xpe.. bakar duit je kan dorang ni.. bf eqa masa eqa knal die, die dah lama berhenti mrokok.. but 5month later, die isap blk bila die stress..

xtau nk wat cmne nk bg die benti blk.. huhu..

Sunah Sakura said...

cakap kat dia, mak takmo terima bakal menantu merokok... ahahhahah~

sumaiyah mokhtar said...

cuba merajok dengan die, cakap "you syg lah rokok, jgn syg i" heheheh :)

Ujang9897 said...

hee..

nak suruh benti mmg susah la..,


takda idea..=)



*sedihnya dgr dah takda abah..=(

Ujang9897 said...

hee..

nak suruh benti mmg susah la..,


takda idea..=)



*sedihnya dgr dah takda abah..=(

teyn teyn said...

dlu bf kite pon merokok tp lepas warning die dh lama stop. dh dua tahon lebih ..

cuba la msred tnjk usaha nak dia stop rokok .

eg : belikan niquitin ker .. ajak pegi kempen ker.. mane lah tau terbukak hati .. hehe

msredcheesecake said...

EQURLZ,

GERAM JE DALAM HATI....

msredcheesecake said...

CIK SUNAH,
DA JADI MENANTU DAH...KAKAAHAHAAA

msredcheesecake said...

CIK SUMAIYAH,
KALU DIA PILIH ROKOK CAMANE?HEHEEE...JANDA KANG MSRED..

msredcheesecake said...

MR UJANG,
SUSAH KAN? TUNGGU DIA MATI JE KOT...ZALIM LAK BUNYI NYER...HAHAA...

msredcheesecake said...

CIK FATEN

GAMBAR KEMPEN ANTI MEROKOK KAT KOTAK ROKOK TU PON DIA BULE LAYAN GELAK JER TENGOK...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno