June 22, 2011

THREE BOYS THREE BIRDS


Salam you alls,

Father's Day tahun ni disambut pada 19 Jun hari tu. Tapi msred baru dapat celebrate dengan mr bf, papa kepada budak-budak kecik kiut tu semalam, 21 Jun. Tak kisahlah lambat siket janji celebrate. Mr bf busy jer...... 

Sambutan besar-besaran (ye la besaran) di Wendy's Sunway Pyramid. Msred ajak mr bf makan di Thai Thai dia tanak. Nak makan kat Wendy's. Ni first time kita orang makan Wendy's, caya tak?

Kad Father's Day tu budak kecik kiut Iffan yang tulis sendiri.


Dinner @ Wendy's. Tolong ignore meja bersepah...hheee


Tiga lelaki hensem...susah betul nak snap picture dia orang ni....Dalam beg plastik itu terdapat 3 ekor burung nakal. Msred belikan untuk msred...erk....silap. Untuk si kecik kiut....


 Se kecik kiut Iffan dan angry bird yellow...

 Si kecik kiut Ian dan angry bird red.... bird tu namanya George...


 Si kecik kiut Iman dan angry bird blue...


Msred pun nak jugak .... ni untuk handphone msred yang dah uzur...mekap sket hp untuk bagi nampak berseri... 

mr bf cakap msred macam budak-budak suka beli benda-benda cam ni. Salah ke mak budak nak beli hp key chain ni? Huh? Salah ke?

Dah habis...

15 comments:

rara pinkmafia said...

ala nape angry bird dye lagik besar dr aunty rara punye ni =)

PinKy MoMMa said...

mis red: x salah..i sukaaaa!
jiwa kena muda kan kan kan..

yang 3 boys 2 birds hahaha kamu ni nakal tau tak!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

skang tgh pemes angry bird nih ke??

fadh said...

bg ler satu angry bird tuk cik fadh . ;(

kocix! said...

ececeh berseri la tu letak bear kat hp??hehehe..

mkn sdap nmpk..

msredcheesecake said...

Cik rara,

Angry bird cik rara, budak tadika...hheee...tak kesah la kan janji kiut

msredcheesecake said...

Pinky momma,
Msred nakal yea...inky momma lagi nakal..hheee

msredcheesecake said...

Cik betty,
Da lama da pemes.msred jer lambat...hehee

msredcheesecake said...

Cik fadh,
Kene mintak dengan budak kecik kiut tu...hheee..

Mintakla ngan bf...

msredcheesecake said...

Cik kocix,
Jeles kah? Haha...

Mrs. Farhan said...

Comel la masing2 dapat angrybirds. Hehhehe. Happy family. =D

NasZ said...

salam kenal..

dah follow awak..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Redbloodsnow said...

lawa lah benda alah utk gantung kat hp tu yunk..berkenan ler plak zie...hehe

msredcheesecake said...

Mrs farhan,
Msred jer tak dapat...ni yg jeles ni...hahahaaa..

msredcheesecake said...

Cik zie,
Jangan jeles yea....merah tu....hheee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno