June 24, 2011

TERPAKSA TUTUP BILA ADA YANG PSYCHO

Hello you alls....

Mood : Sedih



Why : Ada makhluk Allah yang msred follow dan dia follow msred. Profile picture mengatakan dia perempuan, dia mengaku perempuan. Tapi selalu PM msred lagak macam lelaki psycho, atau lesbian terlampau. Msred unfollow dia. 

Ada girl baru yang msred follow after dia follow msred. Hantar PM lagak lelaki psycho atau lesbian terlampau. Msred shak orang yang sama. Climax nya bila dia PM kata dia tahu msred duduk kat mana, keje mana. Sebabkan tension dengan hamba Allah ni...


....twitter msred pon di ...

Sorry pada sesiapa yang follow msred tue. Kita mengeratkan silaturahim kat FB je la yea....

dah...sedih ni....

17 comments:

BeloG MTT said...

Kemain lagi dia amek kesempatan kan =='

kotak bulat said...

laa..teruk betul dy tu..xpasal2 kene ttp kan

arabella said...

mesti vandalisme nh kan. bakor je orng nh msred..

Lieyda said...

eeiii lelaki gatai kot,dia menyamar jd girl.sbr la ye msred.

msredcheesecake said...

cik mtt,
tu la..pasal dia kena tutup twitter...

msredcheesecake said...

kotak bulat,
eiii..geram...tak best...

msredcheesecake said...

cik arabella,
kalu jumpa mmg nak suruh cik arabella tulung bako...hheee

msredcheesecake said...

cik lieyda...
tatau la laki ke pompuan ker...tensi jer...

NadiRah said...

nad langsong xtau pasal twit2 ni...mkn twisties tau ar..hahah

rara pinkmafia said...

lol knp jd cm tu kak.ich org cm ni pon hado ke.sadis nya.knp truk sgt.

Cinderella said...

erm bahaya tu msred...manusia zaman sekarang semakin pelik dan bahaya

msredcheesecake said...

Cik nad,
Tatau pon takpe...fb cukup...hehe...

msredcheesecake said...

Cik rara,
Tatau la...tensi betul...

msredcheesecake said...

Cik ainie,
Dia saja nak susahkan akak kot....eeee...geram

PinKy MoMMa said...

kita ada twitter tapi tak reti guna hahaha sgt tertinggal ketapi ;p

msredcheesecake said...

Pinky momma,
Memula msred pon tak reti...explore sendiri je...takyah org ajar...hheee

Redbloodsnow said...

dasar lah minat tu yang. psstt...zie ada twitter...tp tak aktif seaktif FB...hehe.

buat akaun twitter pun sbb utk memenuhi syarat churp churp...HAHA

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno