June 18, 2011

TELEFON TIN, NAK KE DIA LAYAN?

Salam you alls,

Cer tengok entry ni..  entry  ..

Cik Munna kata kat comment box, orang dah kawen bule pakai tepon tin ni.(kalau tak faham, baca entry ni...  entry  .. 



Msred cuba tanya mr bf, 

"Nak tak kita main tepon tin ni. You dok dalam bilik, I dok kat luar. Tengok betul ke kita bule dengar."

Mr BF, " Tolong jangan mengarut. Dah, jangan kacau. Orang nak main bola ni." 
Lepas tu dia terus sambung main game bola kat I Pad msred dengan muka yang serius sebab waktu tu dia dah nak kalah. Kakakaaaa....

Cik Munna, baru tanya dia dah tak nak layan. Gaknya kalau msred buat tepon tin tu pas tu ajak dia try mesti dia buat muka marah pas tu terus buat-buat tido.

Kepada Cik My yang comment kata tips msred ni tak leh pakai, msred setuju. Sebab msred sendiri pun tak pernah pakai. Itu adalah entry santai untuk berhibur sahaja...hheeee

7 comments:

Kalamhati said...

hehe bo layan ek..sian msred..

KH nak cuba ajak cikgu2 kt bilik guru la..tak pun ajak GB..dia kt ofis sbelah..haha

Lieyda said...

hehe boley dgr ke x eh? nk try la nt. haha

alyaclumsy said...

haha, kalau bubuh paip mngkin dgar kot msred? hehehe

madam siti [noli] said...

haii. jom join giveaway! this giveaway for my new on9 blogshop that will release on 1st july 2011!

cara dia senang je
1) follow blog saya (kalau nak la) : http://bondenthalpies.blogspot.com
2) like page on9 shop saya (ini wajib) : http://www.facebook.com/noli.me.tanggere.shop
3) copy and paste gmbr banner blogshop saya and letak kat entry korang
4) post link 0n9 shop saya dekat facebook korang.
5) then tag 3 orang untuk like page on9 shop saya
6) then korang hantar ni kat saya via EMAIL ONLY :bond.enthalpies@gmail.com
>>>> link entry korang yg ada banner on9 shop saya
>>>> nama fb korang and nama fb 3 orang yg korang tag tu

hadiah dipilih secara random.

hadiah pertama : baucer rm50 untuk beli belah di on9shop sy
hadiah kedua : baucer rm30 untuk beli belah di on9shop sy
hadiah ketiga : baucer rm10 untuk beli belah di on9shop sy
dan 10 hadiah misteri untuk 10 yang bertuah :)

msredcheesecake said...

cik kh,
salah time tanya kt...terus tak kena layan..hahaa

msredcheesecake said...

cik linda,
nanti kalau da try gitau msred leh dengar ke tak...heee

msredcheesecake said...

cik alya,
paip?tak berat ke?tak huduh ke?hahaa

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno