June 01, 2011

CARA NAK KELIHATAN CANTIK DAN MUDA

Salam kawan-kawan...
Hari Isnin hari tu msred berkesmpatan pergi tengok movie bersama Mr BF. Kita orang tengok cerita Pirates of the Caribbean : On Stranger Tides. Entry ni. Dalam cerita tu, lanun-lanun tu sanggup buat apa sahaja untuk sampai ke Fauntain of Youth untuk mendapatkan air dari fountain tersebut yang dipercayai boleh mengekalkan keremajaan mereka sepanjang hayat. Sanggup bergaduh dan berbunuh sesama sendiri untuk mendapatkannya . Penting betul ya kelebihan kelihatan muda sepanjang hayat ni. 


ini bukan fountain of youth ya. tak perlu cari. gegurl itu bukan msred.

Tapi, sahabatku, tak perlu lah you alls bersusah payah cari Fauntain of Youth untuk kelihatan muda dan cantik selalu. Selain daripada amalkan petua kat sini dan kat sini ni, you alls boleh amalkan doa dan zikir yang msred dah tolong google kan ni.
  • Baca ” Ya Badiyah ” 1 x
  • Baca ” Ya Nur ” 1x
  • Baca ” Ya Hadi ” 1 x
  • Baca ” Ya Allah ” 3x
Amalkan membaca zikir ini dan tiup ke tapak tangan dan kemudiannya sapu ke muka kita setiap hari.
2. Amalkan membaca ayat2 seperti berikut ;
  • Baca ayat ke 35, 36, 37 dan 38 dari surah al-Waqiah pada tiap selepas solat subuh.
  • Selepas baya ayat2 ini, hembuskan pada air dan kemudian minum air tersebut
Kaedah ini adalah untuk rawatan dalaman supaya kelihatan cantik muda dan bertenaga luaran dan dalaman. InsyaAllah, dengan niat yang betul mesti menjadi punya.

20 comments:

rara pinkmafia said...

thnks for sharing kakak. =)

dlm entry lepas kakak suh minum air manyak kan.rara try dh.2liter sehari.huh jenuh.

PinKy MoMMa said...

wahhhhh byk kena baca ni yang ;)
org kata bgn pagi sblum gosok gigi tu minum air masak sebanyak yg boleh..pun ok jg hehe..

.:shura shushi:. said...

nnt ai try amalkan doa dan zikir2 yg akak bg tu yee =]

Munna said...

wah....tips bgus ni. thanks msred!

YanaMIB said...

dlm cite POC ada fountain of youth..siap ada ikan duyung lg..hekhek..

anyway, nice tips ms red ^_^

mizzkechique said...

bagus ni...mekaseh share yer.. kecantikan dalaman sebenarnya lebih penting...

Cik Asma BLuppy said...

bgus nye tips ni..
boleh amalkan ni^^

msredcheesecake said...

CIK RARA,
TAK PE LA SUSAH SKET...UBAT KENCING MANIS TU...HAHAHAAA

msredcheesecake said...

PINKY MOMMA,
MSRED PON TAU TU...TAPI CAM HHEEE....

msredcheesecake said...

CIK SHURA,
SILA LA....INSYAALLAH

msredcheesecake said...

SAME SAME CIK MUNNA

msredcheesecake said...

CIK YANA,
MERMAID TU SGT CANTIK DAN SEKSI SAMPAIKAN PRIEST TU PON CAIR...HHEEE

msredcheesecake said...

BETUL TU CIK MK....BARU TERSERLAH KAT LUAR...

msredcheesecake said...

CIK ASMA

SAMA2 KITA AMALKAN SUPAYA SAMSAMA CUN...INSYAALLAH

merahitujambu said...

terim kasih tips=)

msredcheesecake said...

SAMA2 CIK MERAH...

Nur Rashidah said...

wahhh! bagusnye...
thanks for sharing...

anismelon said...

btl btl..xpyh na susah susah kan diri na cri fountain segala..beli je al quran..bace..pahale pon dapat..weee

msredcheesecake said...

CIK NUR RASHIDAH,
SAME2

msredcheesecake said...

CIK ANIS,
SANGAT SETUJU...HHEEE

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno