June 11, 2011

SUKA SANGAT DENGAN BINTANG TIGA

Hello peeps,

This weekend, again, msred melayan burung ni. Mula-mula hari tu .... SINI .... msred download yang free version. Bila dah addicted, free version tak cukup, mula lah tamak. Msred terus beli yang full version.




Bertambah-tambah tamak, msred addicted nak dapat 3 bintang ni untuk setiap leveL. Selagi tak dapat 3 bintang, tak nak continue, button RETRY tu jugak msred tenyeh. Nak 3 bintang jugak. Satu bintang ke, dua bintag ke, tanak. Nak tiga jugak. Tamak sungguh. 



Mr BF kerja. Geram jer....

18 comments:

solomolo said...

memang ketagih main angry birds ni...
abes iphone kawan yang jadi mangsa...

yana,, said...

plg byk 3 bntg jerk eh??

4 bntg xda ke???

rara pinkmafia said...

rara tak pnh main lagik.sbb takde ipad =)

akk pinjam ipad.hehehe

fafa punya said...

MSRED. kesian dye kene tenyeh2

alyaclumsy said...

haha, angry bird memang best :D

msredcheesecake said...

mr solo,
org laen da complete main, msred baru nak main..heheee

msredcheesecake said...

cik yana,
untuk game angry bird yg ni 3 jer...yg lain ada 4 bintang ke.....hheee

msredcheesecake said...

cik rara,

kat hp pon bule main, tapi tatau hp ape

msredcheesecake said...

cik fafa,
tenyeh jer..heee

msredcheesecake said...

cik alya,
mesti da terel kan? msred baru jer nak main...hheeee

anismelon said...

anis pon xpnh lg main..huuuu..best ke??nie msti sudh addicted angry bird nie..heeee

fRaMe+LenSeS said...

ahahhaha.. sangat la comei pangai msred tu.. hihihi.. Nadh mai nak join GA? ehh.. mana GA ni? lalalalalala~~

munirah said...

hehe..slalu main ni dlm phone..sonok :)

masshie mastura said...

my gf pun ketagih maen bende nie. tyme lecture pegi maen bnde nie bkn g dgr lecture:P

msredcheesecake said...

cik anis,
addicted sudah.kat office pun bule layan...heheee

msredcheesecake said...

cik nadh,
nak msred buat ga kena tiunggu jadi millionaire dulu ...hheeee

msredcheesecake said...

cik munirah,
mesti dah habis umer level kan?msred baru nak main...hheee

msredcheesecake said...

cik masshie,
msred main kat ofis...hahaaa....

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno