June 30, 2011

STICKY : LIST FOLLOWER

Hello you alls,

Msred baru jer buat list blog follower msredcheesecake.blogspot kat Menu atas under title FRENZ tu. Minta maaf kalau ada yang tak da dalam senarai sebab ada banyak profile followers yang tak de link ke blog. Kalau ada link ke blog mesti msred senaraikan. 

Kalau ada yang profile memang dah ada link ke blog tapi tak de dalam senarai, itu silap msred, msred terlepas pandang. Minta maaf bayak-banyak. Leave a message here, nanti msred update list followers blog msred yea.


Kalau ada salah silap dimana-mana, sorry sesangat. Janganlah sampai tanak kawan ngan msred yea. Babab msred cukup lah....

13 comments:

PinKy MoMMa said...

tenkiu mis red ;)
hugs ketat ketat..

mama maman said...

oopppsss... mama tak jumpa pun link mama... hhhuuu...

kalu sudi nih link mama..

http://mamayana10.blogspot.com.

NasZ said...

takde pun..huhu..

http://mohdnaser.blogspot.com

ZIPPO MILLER said...

salam..yeahhh Zippo ade..tq Misz Red :)

Nadya O'Conner said...

nak babab ni..:)
miss-nadya.blogspot.com..:)
nak p check dulu lah...:)

mizzkechique said...

yeah ada..thx a lot msred!!! =)

Liyana Zahim said...

Hikhik..Gurau je msred.. No heart feeling.. =)

Mr.Thinker@Ali said...

Sudah tgok. Hehehe. Got my blog there. Ty msred. ^^

Msred jgn risau k sbb blog msred lama dah ada dalam list sy. List best of the best dalam google reader. ^^

Redbloodsnow said...

nak check la whether hado ke tak my link..hehe

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

waa..majok-majok..hihi~
ms red baek..takkan diowg taknak kwn, kn? =)

Sunah Sakura said...

rajinnya msred buat senarai...hehehe...

msredcheesecake said...

you alls, msrd da update list da....hheee...

Nadya O'Conner said...

thanks msrd sebab masukkan nama nad..:)
hehe,,cross-stich tu nad buat sendiri..:)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno