June 27, 2011

AWEK BARU TEMAN BERBLOG

Afternoon kawan-kawan....

Finally. Memang nak suruh Cik Kiru ni temankan msred berblogging. Cik Cempaka bagi dah seminggu dah, baru sekarang msred dapat mekap dia sikit dan letak kat side bar sebelah. Cer tengok.... Ada yang jeles tak? Kiut la dia, sweet sangat. Suka msred dapat doodle dari Cik Cempaka.  

Masa Cik Cempaka bagi doodle ni hari tu, msred dah buat entry pasal ni.



Rasa cam nak letak doodle ni kat wallpaper handphone jer. Buat masa ni biar Cik Kiru temankan msred berblogging je lah. 

8 comments:

mizzkechique said...

hai cik kiru..boleh berkenalan?? hehehe

haha said...

merah makngah gituh cik kiru neh . hihi . comel meyh la kawan dgn kite punye . haha

Azzah said...

jeles ar..nak join hari tu,tapi dah tamat..

msredcheesecake said...

Cik mk,
Bule kot.cer ajak dia gi kepsi...heheee...

msredcheesecake said...

Cik haha,
Bule gak...hehe...suoh dia org lepak kepsi....

msredcheesecake said...

Cik azzah,
Jeles ker? Nanti kita ramai2 pujuk cik cempaka buat segmen doodle lagi ...hahaaa

Cik Cempaka said...

muka cik kiru ala-ala enggoda jer..hihi

msredcheesecake said...

Cik cempaka,
Ye ke? Tu tak macam msred kan? Muka msred suci jer...heheee...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno