June 16, 2011

SEKSSI KE DIA NI?

Hello you alls,

Entry pendek untuk malam ni. 

Ada orang cakap lelaki yang pergi gym, yang ada muscle tu seksi. Kalau lelaki bermuscle tu tengah berpeluh, lagi seksi. Ya ke? You alls rasa, seksi ke lelaki bermuscle yang sedang berpeluh-peluh kat gym tu?



Seksi ke mamat ni?

17 comments:

*Cda Ray* said...

seksi kot...kalau kene gayanya...hehehe

alyaclumsy said...

sexy gilerrr waa ckp lu~ hahaha

Cik Diana said...

adeh! sesi ker.. hurm.. pliz larh.. hehe..

berminat nk kerja Online secara part tyme dr rumah..
http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=cikdiana

Hayati Hamzah said...

lelaki seksi bila pakai kain pelikat :"> dgn songkok :">

cik pulau said...

tak tahu macam mana nak describe camne lelaki seksi neh..
hahha

ZIPPO MILLER said...

zippo nak gak ade badan ketul2 nih...tapi x ade la mcm bena badan tu

Nini Hartini said...

x minat lelaki ada muscle yg melampau tu. klu sikit2 ok lah lg. yg mcmbina badan tu buat loya tekak je.hehe... dan x suka kalau suami sendiri mandi peluh. huhu


Nak Bagi Comment ke tak?

.

mizzkechique said...

suke tgk lelaki pakai bju melayu...

msredcheesecake said...

cik cda,
msred tak bekenan tengok laki sweaty...hheeee

msredcheesecake said...

cik alya,
hahaa....laki yg bermuscle ker yg seksi?

msredcheesecake said...

cik diana,
msred pun kurang bekenan...hheee

msredcheesecake said...

cikk hayati,
mesti kiut kan pakai pelekat n songkok...hheee

msredcheesecake said...

cik pulau,
msred pon tatau la...

msredcheesecake said...

mr zippo,
kebanyakan laki suka cenggitu...

msredcheesecake said...

cik nini,
kalu mr bf msred sweaty msred akan jerit...gi mandi...busuk!!!kakakaaa

msredcheesecake said...

cik mk,
lelaki dan baju melayu, sungguh hensem....hheee

Lieyda said...

argh.tuf gile. seksi wooo haha

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno