June 28, 2011

SEKALI DIA BAGI DADA LA....

Nite nite you alls....

Cer klik ni.....   DADA ....

Tadi waktu lunch pegi la makan kepsi ngan office mate msred. Beli tapau jer. Beraturlah nak order. Bila dah order, terus balik office, nak makan kat office jer. Dengan bernafsunya, bukalah kotak kepsi tu.

Sekali dapat dapat dada la.... Lupa nak cakap kat awek amek order kat kepsi tu tanak dada. Terus potong nafsu nak melayan kepsi..... 



Sape yang rasa cam lost tu klik ler sini...heheee...  DADA ....

Msred pujuk member msred tukar suka sama suka. Nasib baik la kawan msred yang belum kawen tu sporting dan baik hati. Dia sudi tukar ngan msred.Yeeehaaaa..... Terus bernafssu balik nak makan kepsi. Layan....

12 comments:

Mizz D O L L Y said...

DADA is my fav! Saya kalau g KFC, order snack plate siap cakap kat akak tuh nak DADA dua ketul.. :D

rara pinkmafia said...

eh akk tak suke dada ke?rara suke dada sgt2 taw.mmg fav lah.

Ly_Tulip said...

ada kesah di sebalek dada ke sampai mcm fobia teros nak mkn dada...hihih

msredcheesecake said...

Mizz dolly,
Sama cam mak msred...makan ayam jer nak dada.....hheee

msredcheesecake said...

Cik rara,
Tak suka...tak de feel...hheee

MyMye MyMya said...

Rasa lapar pula tengok ayam tue...hehe :D

Adam Idris said...

Saya tak kisah belah and celah mana pun. Hehe

Areliff said...

dada? gurlp ingat dada ape lah tdi muaheeeee..saye suka makan sayap tapi saya makan sayap tak puas sbab kecik je baik dada..banyak isi :)

Entry Terkini
Remaja Alor Gajah Menang Cipta Logo Transformer

msredcheesecake said...

Cik miema,
Lapar gi masak...hehwww

msredcheesecake said...

Mr adam,
Belasah je kan?hhheeee

msredcheesecake said...

Mr areliff,
Sayap best tapi kena makan byk baru kenyang...hhheee

anismelon said...

anis xsuke dada..anis suke kepak..heeee..tp kadang okek gak..bedal aje..:)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno