June 19, 2011

RINDU NAK BUAT MACAM NI

Salam you alls,

Hari ni, 19 June, di Malaysia kita menyambut Hari Bapa. 


Hari ni tetiba msred teringin nak buat ni....


....nak main cam ni....

...nak macam ni...erk..bule ke?

Rindu kat arwah abah yang dah meninggalkan msred sejak msred umur 9 tahun. Rindu sangat-sangat. Tak pernah dapat sambut hari bapa dengan arwah abah. Terfikir jugak, macamanala keadaannya kalau arwah abah masih ada hari ni? Tak apalah. Msred percaya tuhan amek dia dari kami sekeluarga sebab tuhan sayang sangat kat arwah abah. Ayat memujuk hati sebenarnya. 

Sayang abah.




Ini kali kelima sambut hari bapa dengan mr bf. We love you papa. The best papa in the whole world, hheeee...of course second after arwah abah msred.





Last, happy fathers day to all fathers out there and especially to you my dear handsome papa..




6 comments:

Cinderella said...

jgn sedeh sedeh yer msred...

sambot la happy2 dengan mr bf (=

fRaMe+LenSeS said...

assalamualaikum msred. Sedih baca. Sabar ya msred. Nadh doa mr bf akan jd papa plg besh dlm dunia untuk babies msred nanti.

Nak gtau nadh ada kat kL, ada class ni. Ayah kat Penang. Xleh blik.. T.T

msredcheesecake said...

Cik ainie,
Mr bf pon keje ari ni...tatau nak celebrate bila....hehe

msredcheesecake said...

Mr nadh
Harap gituls...
Wish jer kat abahnye...

rara pinkmafia said...

kakak jgn lah seday2 cm ni.akk sbr eh.akk doakan manyak2 k.cantek lah card tu kak =)

msredcheesecake said...

cik rara,
ok la msred tanak sedey2.nak hepi2 jer...hheee

tu bukan kad la...scrapbook.

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno