June 15, 2011

MSRED RESTUI HUBUNGAN MEREKA

Good night you alls,

Tak boleh blah tittle entry ni kan? Heheee...jangan marah. Rasanya semua orang dah tahu cerita ni kan? Soooo sweet la dia orang ni. They look very good together. Macam pasangan ideal gitu. Tak tahulah, tapi pada mata msred, chemistry Yusri dengan Lisa ni macam click sangat. Memang sesuai, sepadan lah. Two beautiful people together, they look awesome. 








I hope this beautiful relationship will last. Kepada Mr Yusri yang workaholic, pandai-pandailah cari masa untuk bersama dengan buah hati Cik Lisa. Kepada Cik Lisa yang dah sedia maklum betapa workaholicnya Mr Yusri tu, pandai-pandailah menyesuaikan diri dengan cara kerja Mr Yusri. Semoga bahagia selalu.


Dahlah...nak get ready nak tengok Showdown. Go Elecoldxhot.

14 comments:

ZIPPO MILLER said...

zippo pasrah.... T__T

rara pinkmafia said...

hmm rara pon restu.comelsss je dorg ni kan.

alyaclumsy said...

relakan je, hehe

eQuRlz said...

sama cantik dan hensem.. hehehe..

msredcheesecake said...

mr zippo,
tak pe....awek cun ramai....heheee

msredcheesecake said...

cik rara,
tu la pasal msred restu tuh...hheee

msredcheesecake said...

cik alya,
nape bunyi cam tak berapa rela jer...kekehehee

msredcheesecake said...

cik eqa,
ya...macam msred ngan mr bf...keheee

Shehan Ismail said...

ms red.. dorg dh bpisah sbnrnya.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/yusri-lisa-berpisah-jua.html

fRaMe+LenSeS said...

Mood putus cinta ni. sampai hati Lisa meniggalkan Nadh.. huhuhu.. T.T

msredcheesecake said...

mommy,
kenekan msred yea...babab....

msredcheesecake said...

cik nadh,
len kali jaga elok2 supaya tak kene tinggal...heheee

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

cepat2 lah depa kawen ea..erra pun dah da anak..hihi~

msredcheesecake said...

cik maera,
biar cepat ada bby...heee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno