June 12, 2011

A MILLION THANKS TO YOU MY FRIENDS

Hello peeps,

Sedang berblogwalking, msred terjumpa header msred kat entry blog dia orang ni. Perasaan masa tu, tak dapat digambarkan. Happy sangat, tersengeh-sengeh sampai ke telinga. Padahal bukan nya besar sangat pun, cuma nampak header blog msred kat entry dia orang. Tapi msred punya happy, tuhan je yang tahu. Terharu ada orang review ke, mention ke blog msred kat blog dia orang. 

Kadang-kadang benda kecil yang kita buat, tanpa disedari boleh menggembirakan hati orang lain. Msred harap msred pun ada lah buat orang happy macam apa yang msred rasa sekarang ni. 

Dia orang ni lah yang dah mention blog msred siap letak header msred dalam entry dia orang, yang buat msred terharu, happy, teruja, segala macam perasaan yang best lah. Dia orang ni lah...


Mr Firdaus, CLICK HERE


Cik Munna, CLICK HERE


Cik Azzah, CLICK HERE


Terima kasih juga kepada sesiapa yang pernah review ke mention ke blog msred dalam entry you alls yang msred tak tahu atau terlepas pandang. Really appreciate it if you leave comments here so that i know and I can say thanks tou you too. Please let me know yea....

My dear friends, thanks yea. You will never know how this small gesture you make, make me smile in my heart. Big smile. I really appreciate it my dear friends....

4 comments:

yana,, said...

ahaa,, tgk kt snarai blog sy!!

msredcheesecake said...

cik yana,
thanks yea listkan blog msred dalam bloglist cik yana...hugs dear...

mizzkechique said...

tahniah dear..keep blogging ya!! =)

msredcheesecake said...

tengs mk...of coz...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno