June 28, 2011

MAIN JANGAN SAMPAI BERSEPAH

Hello you alls,

Masa kecik-kecik dulu you alls pernah tak buat slumber party? Atau aktiviti pergi tidur rumah kawan beramai-ramai, main mekap, main princess-princess dan bila dah bosan main pillow fight cam kat bawah ni? Atau pernah tak you alls main pillow fight jer tanpa slumber party? Pernah?

Best tak? Ada tak sampai bantalnya koyak dan kekabunya keluar bersepah? Kalau ada, apa mak you alls buat? Apa mak you alls cakap?


Msred pernah main ngan adik-adik msred sampai bersepah kekabu. Nasib baik dalam bilik je tak sampai ke ruang tamu.

Dia cakap menggunakan key E.....

" Korang kemas balik dalam masa lima minit. Kalau tak siap korang makan kekabu tu sampai habis."

Kita orang pon dengan speed 200km/sejam terus kutip dan sapu kekabu tu. Mengamuk giler mak msred. Apa tak nya, dia baru balik kerja, pukul 7 pm masa tu, tengok bilik kita orang macam kapal karam, tentu lah dia terus menjerit dengan key E dia. Nasib baik tak F. Kalau tak tentu cermin-cermin dalam rumah msred habis pecah ke retak ke?

Kita orang berjaya kemas dengan sempurna cuma lebih dari 5 minit. Mak msred tak ada la paksa kita orang makan kekabu tu cicah cili sos. Tapi bila teringat muka mak masa dia jerit key E tu, mesti tergelak. Hahaaa....

Macamana gaknye respon mak msred kalau nanti bila msred adik beradik balik berkumpul rumah mak pas tu pakat-pakat main pillow fight sampai bersepah kekabu?


Posted using BlogPress from my iPad

10 comments:

mizzkechique said...

tak main baling2 bntl, tp main wrestling dgn adik lelaki...haha

PinKy MoMMa said...

alamak tak pernah main la mis red..ayah garang huhu..takutttt

NasZ said...

tak pernah main pun..huhu..

MOHD NASER.com

EZAN IDMA said...

hahah garang nye mak msred., hehe

anismelon said...

hahaha..nnti mak msred tawu korg na balik..mak msred sorok abis sume bantal..

msredcheesecake said...

cik mk,
msred kalu wrestling ngan adik msred yg pompuan tu asik kalah jer....

msredcheesecake said...

pinky momma,
baik nyer...anak sapa la ni? hheee

msredcheesecake said...

MR NASZ,
TAK TERKEJUT...HHEEE

msredcheesecake said...

CIK EZAN,
TU BARU SIKIT TU...TARING TAK KUAR LAGI TU...

msredcheesecake said...

CIK ANIS, JGN LA BAGI TAU...HHEEE

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno