June 18, 2011

LUNCH PUKUL 3

Hi you alls,

Hari ni msred ada lunch date ngan si kecik kiut kat mekdi. Heheeee...mekdi lagi. Dia orang baru bangun tidur. Tu pasal muka bosan jer. Perut pulak dah lapar. Msred suruh senyum nak amek gambar pun dia orang tak layan.





Si kecik kiut yang paling kecik ni pun sebok melayan kentang goreng mekdi yang popular tu....





After that, msred pergi melawat adik msred yang terlebih mabuk pregnant kat hospital SJMC. Kat hospital makan ubat tahan mabuk boleh la dia makan tak hengat. Kalau kat rumah tak da ubat tak de la dia makan.




Posted using BlogPress from my iPad

7 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

Geram..! Geram tgk budak2 kecik kiut berdua tu. Ish, nak ada budak kecik kiut sndr lar. Hahahaha. Asyik mekdi jer msred. tukar ke ep si lar lps ni. Hehehehehehe. >.<

Cinderella said...

omeynyer...anak msred ker tu hehe

msredcheesecake said...

mr thinker,
da mekdi feveret msred n budak kecik kiut tu...
cepat la ada budak kecik kiut sendiri yea...

msredcheesecake said...

cik ainie,
correct dear

Mr.Thinker@Ali said...

Cepat? Hehehe. Sy akan cepat bernikah untuk budak kecik kiut nti. Hahahah.

msredcheesecake said...

Mr thinker,
Benda baik takyah tangguh...heheee

Mr.Thinker@Ali said...

msred, itu satu nasihat dan sy akan terima nasihat itu untuk kebaikan sy. Terima kasih yo! Hehehe. ^^

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno