June 19, 2011

KL GANGSTER, SEMINGGU KUTIP 10 JUTA

Evening you alls,

Celebrate father's day tak? Msred belum lagi, mr bf keje cari duit untuk msred habiskan. Haalalaaa... Bukan cerita entry ini.

Ceritanya ni ha. Pasal KL Gangster berjaya kutip RM 10 juta dalam masa seminggu. First time ever. Rasanya di Malaysia ni la kali pertama filem pertama kutip 10 juta dalam masa seminggu. Hebat. Tahniah kepada semua krew produksi KL Gangster. Satu rekod yang patut kita banggakan.

source, page twitter msred.

Yang buat msred suka bila ucapan tahniah ni datang dari competitor Skop Production. Macam tu la, support each other. Bukannya bergaduh dengki tak tentu hala. Orang pun penat nak layan. 

Betul tak wahai sahabat blogger ku sekalian? Gaduh dan dengki sesama sendiri tak hebat kan?

P/S : Oleh kerana source news ni msred amek dalam page twitter msred, bukan officially announce, kalau tersalah info harap maaf.

5 comments:

wanda said...

hebatt!!terbaekk ahh...

alif haris said...

cite ni memang best :D

eQuRlz said...

nk tgk.. tp kt perlis xde wayang :p klu tersalah info bknnya msred yg tersalah la.. mknanya yusry tu yg tersalah :p

rara pinkmafia said...

kak hebat kan cite ni.rara mmg salute lah.cite ni mmg besh.pelakon dye mmg terbaek lah,

msredcheesecake said...

you alls sumer mesti da tengok kan? msred belum tengok ok...ni jeles ni...

cik eqa, kita sama2 lom tengok lagi...sob sob..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno