June 23, 2011

INJURED, SEBAB-SEBAB DILUPAKAN

Nite nite you alls,

Sekarang ni msred jarang guna lappy msred untuk apa-apa aktiviti blogging, surfing atau playing games. Sebab apa? Bukan sebab msred dah ada baby baru En I Pad. Tapi sebab ni la.....




Ini bukan hasil kerja tangan msred atau pun cik T. Ini hasil rasa ingin tahu si explorer si kecik kiut Ian. Kalau msred guna lappy msred ni, setiap kali nak tekan button-button yang injured ni, msred kena tekan kuat-kuat sket. Kalau tak, tak keluarlah hurufnya. Tu yang buat malas nak guna tu. Kadang msred tak perasan hurufnya tak keluar. 

Nak type msred jadi mred. 
Nak type thnak you jadi hank you.
Nak type suka jadu uka. 
Nak type seronok jadi eronok.
Nak type atau jadi aau.

So kalau ada diantara you alls terima comment msred kat blog you all yang ntah ape-ape spelling message nya, sila maafkan yea.

18 comments:

Ly_Tulip said...

ni ngh guna lappy ke???Nmpk ada typo merata2 kt contoh tu.. Hihihi... :p

farahin nasir said...

dah nazak sangt dah tu.. p cari yg baruuuu.. :)

BTOL KE IDOKK??:: CIRI2 CALON MENANTU PILIHAN

saya_arief said...

parah dah tu..
:D

Cinderella said...

hehe habih dye jadi engineering...hehe..nsed baek ader ipad..hehe kalau x payah nak on9 mcm tu..hehe

rara pinkmafia said...

hehehhe dh rasa macm sengau lak kalau taip tanpa huruf ni.,hehehe.besh tak blogging pakai ipad kak?

NasZ said...

uish..dapat ipad..hehe..syok2..

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

wah ,,, typo blambak nie..:P.. guna sungguh tu ..:p

sumaiyah mokhtar said...

mak aihhhhh ganas sungguh hehehe

anismelon said...

hahaha..kat mane belajar cakap sengau2 msred..anis nye lappy lak prtn scrn yg wosak..nsib prnt scrn je..kalo xsame la kite cakap sengau..weeee

msredcheesecake said...

cik tulip,
yea betul....beterabor spellingnye....hhaaa

msredcheesecake said...

cik farahin,

hehee...budget tada....pinjam lappy cik farahin la...

msredcheesecake said...

mr arief,
kalu ada tangan kecik yg mengusik memang parah...hheee

msredcheesecake said...

cik ainie,
betul tu hheee...nasib baik ada bby baru...kalu tak msred update blog ejanya mesti terabur...haaa

msredcheesecake said...

cik rara,
sengau?hheee..

blogwalking ok...cam pakai lappy jer...tapi kalau nak update entry tu susah nak edit...

msredcheesecake said...

mr nasz,

syok...main game...

msredcheesecake said...

cik izzaty,
macam bdk sekolah tadika...haaa

msredcheesecake said...

cik sumaiyah,
bukan msred buat....hheee...msred tak ganas...sopan jer...

msredcheesecake said...

cik anis,
sengau...hahaaa...babab kang...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno