June 19, 2011

CIK KIRU! AWEK BARU MSRED

Selamat berhujung minggu kawan-kawan,

Happy sangat hari ni. Msred dah dapat awek baru yang bakal menemani msred setiap kali msred berblogging, update entry atau berblogwalking. Best memang best. Dengan melihat wajahnya yang kiut, tension pun bule reda. Dua pony tail nya sungguh comey dan sweet sangat. Dia pun suka red kaler, sama macam msred.



Cik Kiru ni di hadiahkan kepada msred oleh Cik Cempaka
( sicempakabiru.blogspot.com/ )sebab join segment request doodle free Cik Cempaka hari tu. Bila msred gi melawat rumah Cik Cempaka kemudian terlihat Cik Kiru yang direka khas tuk msred, terus terjatuh cinta pandang pertama.

Cik Cempaka, million thanks to you dear friend for this cute little fren. Suka sangat-sangat. Thanks and hugs Cik Cempaka. Hugs 100 kali. Luv you la....



Kepada yang tak sempat nak join ( sebab Cik Cempaka terpaksa tutup awal segmen tu sebab time dia tutup tu dah ada lebih kurang 100 request, kalau tak salah ) jangan jeles yea tengok doodle msred dari Cik Cempaka. Hahaaaa....

- Posted using BlogPress from my iPad

22 comments:

farahin nasir said...

yelah2.. sy tak jeles..(dengan nada yg sangat jeles).. hahaha
nway.. comey doodle tuh..

:)

CERITERA KISAH

Kalamhati said...

waaah ada teman baru ek..hehe
kiut cik kiru tu!

Acik said...

ouh .. cumil tuh! heheee

PinKy MoMMa said...

cik kiru!!!
alahaiiiii dodoi yg comel lalala ;)

Izyan Masri said...

KEPALA DIA BESARR.COMEL2.KIHKIH :D

Cik Purple said...

jelez2..:( nak jugak!!!:D

MizzDija said...

alalala comel nyeee....

Mr.Thinker@Ali said...

Ehem3. Dia menyatakan ipad tuu. Hehehe. Erk, Blogpress tu apa benda msred? By the way, I like that too.

blackroses said...

comle doodle dia

Aimifiqa said...

waa. best nyer dapat doodle gak. best kan2?

msredcheesecake said...

Cik farahin,

Kiut kan? Jelas la...hheee

msredcheesecake said...

Cik kh,
Ye kawan berblogging baru...

msredcheesecake said...

Acik,
Mmg kiut...suka kita....

msredcheesecake said...

Pinky momma,
Dodoi yg suit n kiut....heheee

msredcheesecake said...

Cik yan,
Kepala msred pon besar...hehee...

msredcheesecake said...

Cik purple,
Sila la jeles....hheee

msredcheesecake said...

Mizz dija,
Comey kan? Heeee

msredcheesecake said...

Mr thinker,
Otomatik tu bukan msred taip...

msredcheesecake said...

Blackrose,
Msred suka sangat dia...

msredcheesecake said...

Cik fiqa,
Mmg best...suka sgt...

Mr.Thinker@Ali said...

Okay. I got it now. TY. >.<

fRaMe+LenSeS said...

alaaaa.. nadh baru igt nak wat entry hari ni.. msred dah ada.. jeles la camni.. hurmmm.. T.T

ni entry hari ayah tadi dok cakap ng msred.

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/selamat-hari-ayah-enchik-azlan-bin.html

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno