June 30, 2011

BOLEH MUAT KE?

Salam you alls,

Sudah lunch? Ada yang belom ke? Sian nya. Heeee...

Tadi msred lunch kat Pizza Hut SACC Mall, Shah Alam bersama office mate msred yang suka makan jugak macam msred. Heehheee...Best tau ada kawan yang suka makan jugak macam kita. Kalau nak ajak makan yang best-best, senang jer. Tak de la kata nak diet ker, malas ker. Mesti nak punya, pantang ajak.

Msred order dua ni, Hut's Platters dan Seafood Lasagna. Mabeles. Office mate msred tanya ...

HUT'S PLATTER
" Ko boleh habis ke dua pinggan ni? Muat ke nak masuk perut ko?"

Msred... " Boleh la. Aku lapar ni."

Office mate... " Lantak ko lah. Makan tak hengat, pas tu bising gemuk."

Msred tersengeh jer sambil dalam hati tertanya-tanya, boleh ke msred habiskan dua pinggan ni?


SEAFOOD LASAGNA, FEVERET
Lepas habis makan, msred mintak tolong dia orang bungkus kan balance. Msred tak dapat nak habiskan Hut's Platter tu. Tadi masa order tengah lapar, rasa tamak menguasai diri, terus order dua pinggan. Tak habes....

Moral of teh story, kalau order makan time kebulur, tolong beringat yea. Jangan ikutkan nafsu.

6 comments:

Sunah Sakura said...

kalo tak habis, bagi saya makan...

Kalamhati said...

hehe lapa punya pasal ek msred..
pos kat sini la yg lebih tu..hik

Cinderella said...

erm kalau x larat aini boleh tolong abeskan (=

msredcheesecake said...

You alls, tak kan nak mkn lebeh msred lak...nanti kita lepak makan sama lah....hehe...

Tasha said...

sdp nmpk,lapa dah malam2 bute ni..hehe

rara pinkmafia said...

akk jelesnya.nk jugak.nt nk ajak cik tunang lah banje.hehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno