May 14, 2011

PEREMPUAN TERTIDUR DALAM KERETA DAN KETE KENA BALING TELUR

hi peeps!!!!


Msred kuat tido. Sangat suka tido. Kalau ade orang kacau msred tido, rasa nak gigit-gigit je orang tu. Kat ofis tido, kat rumah tido, kat dalam kete pun tido.


Asal naik kete je, kalau orang lain drive la, kalau jalan jauh, mesti ter zzzzzzz......




Masalah yang timbul, sangat susah msred nak hafal jalan. Msred bukan nya pandai sangat jalan-jalan kat Selangor ni. Kat luar Selangor lagi la. Pasal ape? Asal naik kete jalan jauh je tido. Camne nak belajar jalan-jalan kat Malaysia ni?


Bila kete kena baling telur. Genkcorner kongsi tips mengelak dari kena rompak time memandu. Sangat tak rugi kalu tengok.

Camana nak buang penyakit kuat tido ni? Tolong!!! Help!!!!


Make your own banner at MyBannerMaker.com

12 comments:

misz athiqah said...

ha..ha..bahayanyer pyakit kuat tido..=p...bebaik kalo tido di atas jalan raya...ha..ha..nnt len yg jadi..jaga diri bebaik key..hehe..thanx sudi mlawat ke blog saya misz red..=)

msredcheesecake said...

misz athiqah,
tula penyakit bahaya tu...kene rawat segera...heee

aizamia3 said...

hehehe.. rugi bila jalan tdo.. time ni lah nak tengok pemandangan menarik sepanjang jalan.. ;)

Aziela said...

tidooo jer...x der org marah kan..? hehehhehe... ops..tq singgah and follow akak... terharu dgn komen awak...

msredcheesecake said...

Best gak layan view cik aizamia.tapi bi
A naik kete otomatik je mata rasa berat je...heheee...

Cik aziela, takde sape marah.tupasal sedap je tido kehehee...

PinKy MoMMa said...

ms red..bgsnye nak tido..ni mata ni berpaksa utk tido huhu..aihh masalah2 ;)

fazilzura said...

kalau en somi drive , zr dgn anak sure zzzzzzzzzzzz..wakakakkakakaka
tp kalau mlm , x leh nak lelap cz nk teman en somi ..

* bahaya tui kan teknik2 nk merompak nowdays..

** salam kenalan dari fazilzurakil

msredcheesecake said...

cik zura,
hajat dihati mmg xnak tido, tapi otomatik je die zzzz...

keheeee

msredcheesecake said...

pinky momma,
msred kuat tido...masalah.pinky momma x leh tido...masalah gak.camne?

nabila faryzza said...

haha! sama la dgn saya ms red. kalau jalan jauh skit je, stengah jam kemudian, dah selamat dah menidurkan diri. ahkz! :D

Drunbella Khoo said...

kawan i ada sorang macam tu.
tak sampai 5min masuk dalam kete dah tidur.
LOL.
:)
kuat tidur betul dia tu.

msredcheesecake said...

cik DK,

ya la kan.kene plak akon tahap maxima.layan je tido...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno