May 31, 2011

MOVIE, SLEEPY AND MY ADDICTION

Hello peeps...

Sepatutnya entri ni msred post kan pagi tadi. Tapi tak sempat.

Hari Isnin, iaitu bersamaan dengan malam semalam, msred dan Mr BF melepak di TGV Sunway Pyramid, tengok cerita Pirates of The Caribbean : On Stranger Tides. Orang lain dah lama tengok, msred baru nak pergi. Masa kurang sporting la dengan msred. Lagi pon Mr BF busy je...

Malas nak review sebab ramai yang dah review dan ramai yang dah tengok pon.






Tayangan pukul 11.15pm start dan dekat pukul 2 am baru habis. Balik rumah, lepas gosok gigi, cuci muka, buang toksin dan basuh kaki, msred terus tidur. Esoknya kerja. Tu pasal tak sempat nak upload pictures.

Akibat semalam pukul 2.30 am baru tidur, pagi tadi kat office ngantuk tahap maxima ok. Mata tak leh bukak. Nampak bos msred cam mak cik cleaner, bila tengok mak cik cleaner nampak cam bos msred (abih la kalau bos msred baca ni...). 

Apa msred buat untuk menghilangkan ngantuk? Msred pergi beli benda lah ni ha....

MEKDI BREAKFAST SET W2.

Coffee Mc D memang best. Sedap and banyak caffeine. Alah, caffeine ubat hilang ngantuk tu. Memang ngantuk msred kurang lepas minum coffee ni. Betul. Baru la dunia nampak terang....

24 comments:

HonEyBuNNy said...

sampai terngatok2 yer pergi kerja..hehe...

ila fobia da minum coffe MCD..sebab nak minum sgt...terlupa panas...melecur habis lidah..heheh

rara pinkmafia said...

heeee,beshnya tgk movie.mcm couple2 je eh.hehehe.

hmm rara suke hotcake =) sedap...

eQuRlz said...

eqa pun perlukan coffee tiap2 ari.. sbb kna kja tlg mak buat nasi lemak kol 3 pagi..

lama2 dah jd addicted dgn coffee.. adess!

hamzah ian said...

tak tau nape.. pirate ni gua rase tak best sngt ah.. heheh

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

eh review jelah..sy lum tgk lagi..

Yua said...

amboi... p tgok wyg ngan BF yer..


yua da lama x p MCD... ttiba rindu nk mkn beger mcd

Liyana Zahim said...

rNdunye kat sunway pyramid.. Huhu~

msredcheesecake said...

cik ila,
sumer gara2 nak layan movie....

penah gak terbakar lidah minum kopi mcd tapi pas tu dah beringat da...hheee

msredcheesecake said...

cik rara,
mmg ler kapel2 hheee...

suka hotcake gak tp kalu msred tak cukup kenyang...kuat makan...hhee

msredcheesecake said...

cik eqa,
kopi mmg akan buat kita addicted...

msredcheesecake said...

mr hamzah,
sokong...pirates yg paling best yg no 1.yg ni byk cakap kurang aksi...

msredcheesecake said...

cik betty,
cer tanya cik epal...dia mesti da tengok dan da re4view...hheee

msredcheesecake said...

cik yua
bila2 dtg s alam kita g lepak mc d k...hheee

msredcheesecake said...

cik liyana,'sudabape lama tak ke sana?

HALIM said...

msred review la filem ni..orang lain tak best..
^_^

PinKy MoMMa said...

i pun suka coffee mc D..sllu tersasul amik yg besar sedangkan leh je refill utk bekpes huhu..
sedap!

msredcheesecake said...

MR H,
NGADA2 LA...BABAB KANG...

msredcheesecake said...

PINKY MOMMA,
ORG SUKA MAKAN CAM KITER NI SUMER SEDAP...HHEEE

Mr.Thinker@Ali said...

msred..!! Wah, syok lar dapat tgok movie. Hahaha. Nk Mekdi sikit pg esok boleh? Owh, lain kali jgn lar balik lewat, nti keje ngantok lg. Sorry lmbat usya, baru balik dr Terengganu. ^^

msredcheesecake said...

Mr thinker,
Nak mekdi gi beli sendri...manja.

Balik dr gsnu...welkem back...

Mr.Thinker@Ali said...

msred: beli sndiri x sesedap org belanja lar. sy kn budak kecik yg manje. Hehehe. ^^
Thank you yo!

msredcheesecake said...

MR THINKER,
SAMA JE RASANYA....

Mr.Thinker@Ali said...

msred: Rasa maybe sama. Tp feel duit x keluarkn untuk perbelanjaan percuma tuh yg hebat. Trasa sgt berjimat saja jaa. ^^

msredcheesecake said...

mr thinker,
tanak banja...msred kedekut!!!!
wakakakk

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno