May 10, 2011

MERAIKAN SI DIA DI RESTORAN TARBUSH SUNWAY PYRAMID

Hai kawan-kawan...

Happy Belated Mothers Day untuk mak msred yang cun. Semalam, 9 may 2011, lepas ofis, balik mandi dan bersiap nak gi Sunway Pyramid. Nak belanja mak dinner kat Restaurant Tarbush, Sunway Pyramid.

Tarbush Restaurant, menyajikan makanan arab.

Tak ingat nama. Simple tapi sangat sedap.

Tak ingat nama. Dip nya sangat sedap.



my mom berposing depan Famous Amos.
Pas tu, balik terus. Esok nak keje. Kene tido awal.

I HEART YOU MOM !!!!!

Make your own banner at MyBannerMaker.com

16 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

Restaurant Tarbush restoran style aper kak??makanan arab ek?

msredcheesecake said...

ha ah...makanan arab. try la.puas hati....

Faten Rosli said...

best nya hangout dgn ur mum.
hepi2 slalu.. :)

Redbloodsnow said...

telan lior je zie tgk makanan ko ni yunk..hehehe

msredcheesecake said...

CIK FATEN,

MEMANG BEST SEBAB DIA SUKA BUAT LAWAK...KEKEKEEE

CIK ZIE,
LAAA WATPE TELAN LIUR JE. PI LA MAKAN DEAR...HEHEEE

kocix! said...

waaaaargghhh seddap betoll tgk mknn tuhh...
jelesnyee

HALIM said...

wah! so sweet!!! ^_^

AimiBakar said...

sedapnya !!!! nak try gak la

HajarRasdi [BdkKck] said...

adoyaii.. lapar tros tengok makanan tu. hehe..tp sweet sangat!!! ^_^

msredcheesecake said...

cik kocix,
tak yah jeles la....gi try...hehee...

en halim,
sape yg sweet?msred ke mak msred?heheee...

cik aimi,
gi la try.beli sendri k...heheee...

cik hajar,
lapar? cuba try....pas tu dah tak lapar dah...heheee...

z a z a said...

sedap x? kat johor ke?

Cik Purple said...

dah lama tak mkn famous amos..jeleznya~~hihi..
kat sabah takde famous amos..ade pun kat kkia jer!
btw darl, i tag u yer..=)
http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/05/contest-blog-paling-comel.html

msredcheesecake said...

Cik zaza, taktau la johor ade tak.yg ni kt sunway pyramid, subang jaya.

Cik purple, nanti kalu msred wat GA ke contest ke, msred bagi hadiah femes emes k.heheee...

PinKy MoMMa said...

big portion tak yang? phewww penah g restoran arab..tak larat nak habiskan makanan tu..terik perut2..

btw..ms red cantikkkk ;)

msredcheesecake said...

pinky momma
memang BIG.... sepinggan makan 2 org pun bole.makan arab mesti byk nyer kan?

da...dia kate kite cantik pulak.ni yg kene penyakit tersengeh tak brenti nanti ni...adus.... tq tq.

sengeh!!

msredcheesecake said...

cik zaza,
sedap sgt.tak tau joher ade tak.yg ni kat shah alam.

cik purple,
jeles ke.nanti kite kem tuk cik purple k...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno