May 09, 2011

MENYANYI KAT OFIS?





Hello peeps, 

Ni msred kat ofis ni. Sedang dengar radio Hot FM AM Crew. Macam biasa msred pasang tak de la kuat sangat. Suara msred nyanyi je yang kuat. Msred suka nyanyi sebab perasan suara msred sedap lemak berkrim. 





Tetiba office mate msred yang disayangi dengan selamba nya cakap,


"woit, akak ni pernah terpikir tak ada orang tak suka dengar suara ko tu nyanyi? Mengganggu fokus je."


Erk....  Dalam hati....#%}€¥+*=>%#


Sabo je la officemate msred yang memang terkenal laser nya mulut dia yang comey tu. Msred tak pernah kena ngan dia sebelum ni. Officemate msred yang lain sume nye da pernah kena laser ngan dia. Tu yang terus speechless lepas dia bagi msred sedas.keeheee....


Tapi msred tetap sayang dia sebab time msred mabuk, dia la yang rajin pegi belikan msred makan sebab msred tak larat nak turun ofis gi beli makan.


Peristiwa ni berlaku tahun lepas. Sekarang ni dia dah pindah kerja tempat lain. Tak berani nak letak gambar dia, nanti takut kalau dia laser msred lagi. Sakit jugak la kena sedas...kah kah...padan muka msred.


Walau pun da kena sedas, sampai sekarang msred suka dengar radio sambil nyanyi kat ofis. Terpaksala diorang layan je...heehee....



Make your own banner at MyBannerMaker.com

8 comments:

Izyan Masri said...

MESTI COMEL JE KALAU NYANYI KAT OPIS :D

chenta nana said...

hahaha.. kat opis mmg la.. tapi serius best kalau nyanyi kuat2 kat opis.. nana pun selalu buat..

-chenta nana-

msredcheesecake said...

cik izyan, kalu msred yg nyanyi memang commey...heheeee

msredcheesecake said...

cik nana,keja kalu diam je tensen.nanti bole jadi G.so kene nyanyi kuat sket release tensen...tak gitu?heheeee

*luv Syahnia* said...

haha ok lah
diorg dah tak payah
buka radio..

dgr sis nyanyi je ;)hihi

msredcheesecake said...

tul tu cik syahnia...dengar msred nyanyi g best hehee...

Redbloodsnow said...

bestnyaaa leh dgr lagu. zie lak tak dpt ar. since jajahan miss dictator...itu ini tak leh.ngoks dia tu.. :(

msredcheesecake said...

CIK ZIE,
KITE BABAB DIA NAK? KOTAK PUN AJAK DIA G KAROKS...AJAR DIA NYANYI KAT OPIS...HEHEEE...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno