May 03, 2011

INI LAH DIA LORI YANG DITUNGU-TUNGU SETIAP MINGGU

Haish...bukan lori sampah la....keeheee

Alo korang,

Korang ingat tak dulu masa kecik-kecik dulu, masa sekolah, selalu ada lori milo datang sekolah bawak milo sejuk yang sangat sedap hingga menjilat cawan milo. Free pulak tu. 




Msred suka sangat minum milo tu. Rasa macam minum air cokelat pun ada. Korang ingat ke? Ke ad yang tak pernah jumpa ngan lori milo tu? Rugi la kalau can tu. Sedap milo dia. Nak tau apa msred buat sebab sedap sangat?


Keeheeee....nakal tul msred masa kecik-kecik dulu. Tak senonoh. Ala...mesti ada korang yang buat macam ni juak kan? Kan? Kan?


Setiap kali lori milo datang sekolah, msred and the gegirlz akan curi-curi kuar dai kelas sebab nak gi beratur depan sekali kat lori milo tu. Tak yah rebut-rebut. Dah amek satu cawan, pi lepak mana-mana, minum dengan rakusnya.


Dah 15 - 20 minit, msred and the gegirlz pi beratur lagi. Buat- buat cam baru first time beratur. Keeheeee..... Dapat la minum dua kali.


Pelik jugak bila pikir balik. Tak kan org lori milo tu tak perasan msred and the gegirlz beratur dua kali. Agak nya diorang perasan tapi malas nak layan budak kecik mengada cam kitorang.keeheee...


Elok la tu. Selalu jugak msred beratur dua kali. Tiga kali tak pernah. Sekarang ni msred takayah beratur lagi. Pegi je tesco, beli benda ni. Sedap korang. Macam air cekelat. Yummeh....






Milo sejuk instant. Bubuh je dalam air sejuk, kacau, minum. Terpulang nak letak ais ke tak. Sedap korang.


Make your own banner at MyBannerMaker.com

6 comments:

fazhana said...

faz suke ngan lori tu!hehe.. dah beli milo yg ala2 cokelat tu, rase dye yummy! sedap sgt! :)

^^nu[dd]yra^^ said...

btol2 ...time skola2 dulu cik dd suker bl lori milo tuh dtg skola...

tp pelik la...sejak cik dd jd cikgu 3 tahun lpas...lori milo tuh x pernah pon dtg skolah cik dd ...dah xder ek lori milo dtg skolah...huhu

cpahniza said...

hehe..samala..g bratur byk2 kali...sedap..sampai skank suka minum milo kotak..

msredcheesecake said...

Cik faz...sedap kan...minum time panas...layan je...

msredcheesecake said...

Cik dd...rasa ada lagi...tapi sek tertentu je kot...

msredcheesecake said...

Cik cpahniza...sgt sedap kan...kalu msred jenis brani mesti beratur 10 kali hheee...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno