April 23, 2011

TIGA PULUH TIGA SEBAB KENAPA MSRED SUKA KAT DIA


Hi peeps,

tetiba msred rasa nak kongsi beberapa fakta tentang diri msred sendiri dengan kawan-kawan. tiga puluh tiga.kenapa tiga puluh tiga?teka la sendiri.heeee...

1. msred ni sangat pemalu.hahahaaaa.....sape sape nak gelak, silakan lah.


2. takut dengan cik ular. selalu termimpi-mimpi dia.da dua kali datng rumah tak diundang.eeee  gi la rumah orang lain.
3. dulu masa kat U, pernah bela syrian hamster. nama dia Kiru. mati sebab sakit tua setelah dua tahun bersama.


















4. suka filem genre komedi. kalau tengok suka gelak sampai nangis-nangis.


5. suka baca novel. fav author, Sydney Sheldon.


6. selain komedi, suka tengok cerita horror. cerita SCREAM tu msred tengok 1, 2, 3. yang 4 nye belum lagi.


7. addicted to mc d. fav include doublecheeseburger, fun fries and chocotop.













8.cinta sejati? kakahahahaheee....


9. berangan nak buat advertisement untuk Coke, Maxis and Nokia.


10. impian masa depan nak jadi owner cafe sandwiches.bule datang hari-hari makan free...keheheee..


11. kalau bercuti suka pegi theme park. fav place, genting highland. berangan nak pergi disneyland jepun. nak naik roller coaster.


12. feveret kale, merah atau red. ntah nape ntah.raya tahun ni nak kaler tema merah. nanti nampak cam gong xi fa cai plak.


13. tidur, baring, duduk santai suka goyang kaki. kalau tak goyang nanti jiwa tak tenang.


14. berangan nak bela kuda. orang kata kuda kaler hitam baka baik. kuat lari.



15. i hate numbers, numbers hate me. kita orang memang tak serasi dari dulu. nak hafal no tepon bf pun amek masa lama.


16. kalau kat rumah, sentiasa dengan glasses/spek, t-shirt size m, legging dan pony tail. susah nak ubah.dah serasi bersama.


17. tak berapa pandai masak, malas nak masak. malang la sape kawen ngan msred.keeheeee...


18. pernah bercita-cita nak jadi penari. ada terlintas dihati nak belajar menari latin. tapi msred kan pemalu.


19. suka gadget. next target, ipad 2nd generation.


20. suka tengok katun Pocoyo sebab terasa msred comey macam pocoyo tu. suka tengok pocoyo menari.




21. selalu cakap sorang-sorang.dengan komputer, buku, periuk nasi.....eee..


22. suka Big Apple Duren Duren.

23. tak suka pakai jam. guna hp je untuk tau pukul berapa.


24. love movie and pop corn. tak best kalau tengok movie kalau tak de pop corn. kalau tengok dvd kat rumah, kene ada potato chips.


25. kalau dalam purse msred tinggal rm 50 je, msred lebih suka gi makan Kenny Rogers daripada pegi beli kasut.


26. tak pernah putus cinta....tak pernah rasa sakitnya, dan tak nak rasa.




27. suka dan nak belajar fotografi, tapi belum kesampaian lagi.


28. tak pandai berenang, takut air. pernah join kelas belajar berenang tapi separuh jalan je sebab takut sangat dengan air.aish...bengan je cikgu amoi tu.


29. satu sudu gula, dua sudu creamer, satu sudu neskefe. untuk memulakan hari. addicted to it.


30. fobia dengan tempat sempit yang crowded. sesak nafas, panic attack.tolong.....


31. kalau makan daging kambing, sampai licin ke tulang tulang. apasal la daging kambing ni sedap sangat?


32. i am a skilled multitasker. belajar dari pengalaman.


33. last but not least, milo ais msred buat sedap. terbaek.....


da dapat teka ke kenapa 33?


Make your own banner at MyBannerMaker.com

4 comments:

Siti nAdiA (NaSz) said...

nak hamster..huhu..
teka x dpt..haha

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

me oso hate numberssss...ahahaha
33? is tat ur age..ooops just guess ;)

Aqilah Nur said...

numbers?arghhh!rasa nk menagis tgk nombor.

msredcheesecake said...

cik nasz...hamster murah je...bule beli sekor...best je layan dia...

pinky momma, cik aqilah, no memang pening dibuatnya....

cik pinky momma...betul la tu teka tu...heeee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno