April 15, 2011

Tampa disedari, kau buat aku kecewa....

hello my frenz....


sedih betul la. nape la kau tak muncul muncul kat rumah msred. dah seminggu dah msred tunggu. bangun tidur je teringat kat kau. tengah prepare breakfast teringat kat kau. tertanya tanya bila la kau nak sampai? tak sabar sabar nak jumpa. asal dengar je bunyi motor, kepala dah terjengah kat tingkap. bila tau tu bukan bunyi motor kau, kecewa. bila nampak kau lalu tapi tak nak singgah rumah msred lagi kecewa. 


esok msred akan tunggu lagi. tolongla datang dan jangan lupa bawa kabar gembira. 

ada ke tak de kabar gembira?

pening dah pikir. datang ye esok....

Make your own banner at MyBannerMaker.com

7 comments:

~miss ain~ said...

msred tggu sape??
buah hati ye...

^^nu[dd]yra^^ said...

owh..tggu aper kah...??blogwalking n follow u back....tahniah jd follower sy yg ke 100....sbb sy bniat nak review follower sy yg ke100....tunggguuuuuuuuukan entri nya ya !

fazhana said...

tertnye2..msred tunggu ape? :)

HonEyBuNNy said...

moga si dia datang esok yer...;-)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wahh saspen ni ;)
siapa & nape?
byk yg perlu di jawab ni..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wahh saspen ni ;)
siapa & nape?
byk yg perlu di jawab ni..

msredcheesecake said...

saspen saspen....
msred tunggu...korang pun kene tunggu....
heheh....jgn mara...love u all..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno