April 17, 2011

Raja, akhirnya kau aku yang punya !!!!

kawan kawan

tau tak dah dua tiga minggu ni msred tention je baca status kengkawan kat facebook ke twitter ke kat blog ke. semua orang cerita pasal raja ni. cerita betapa seronoknya dia orang dapat jugak memiliki raja ni. cerita betapa nikmatnya menikmati raja ni setelah bersusah payah mencarinya. siap tunjuk gambar lagi. siap pegang pegang pulak tu, tersengeh sengeh je sebelah raja ni. hampeh betul. tak teringin ke nak share dengan msred?
selepas memendam rasa, tadi bf kesayangan balik dengan senyuman sambil cakap, 

"nah amik ni. nak sangat. dua je ok. itu pun da rm 24."

msred sambil tersengeh sengeh dan tercium cium pun bawakla raja ni ke dapur untuk dikorbankan. thank you dear...

aish....ni la raja nye. pada sesapa yang belom dapat memiliki raja ni lagi, jangan jeles k.

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v





        

sangat sedap hingga menjilat jari....

ini durian musang. tak tau la baka apa ni. orang cakap durian musang lebih sedap dari durian kampung. yang msred rasa ni memang sedap dan lemak sangat rasanya. puas hati la bayar rm 24 untuk 2 biji. sekejap je licin. enjoy la gambar raja segala buah ni ya....heheee


Make your own banner at MyBannerMaker.com

15 comments:

zippo miller said...

lahai wakakaka

msredcheesecake said...

wakaka.....nape tu?

^^nu[dd]yra^^ said...

owh ingatkan raja aper la td...smlm pon baru tgk majalah tv...citer pasal durian gak...suker durian jugak =)

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

^^nu[dd]yra^^ said...

btw, ader entri utk follower sy yg ke 100 ni ;p

Chegu Zubir said...

hehehehe...salam new blogger...im new follower of u
suka makan durian jugak

jom join
Segmen : Handphone Ku

chenta nana said...

sedapnye durian... memang tengah ngidam pun sekarang nih haaa

Redbloodsnow said...

HAHAHA...SUSPENNN SUSPEN. INGATKAN APE TD. RUPANYA RAJA BUAH A.K.A DURIAN..HIKSS :D

fyy mokhtar said...

DURIANNNNNNNNNNNNNNNN. MAHUUUUUUUUUUU :)

Cik Asma BLuppy said...

wah... semalam pom da mkn. perghh.. mmg mjilat jari. klah kfc:P

msredcheesecake said...

cik dd, tengs for the review...appreciate it..

msredcheesecake said...

cik chenta nana, harus di cari sebelum musimnya selesai...

msredcheesecake said...

cik zie, saspen saspen.jgn pk bukan2...hiks...

msredcheesecake said...

cik shafika,
mau mau beli sendri...kekeke..

msredcheesecake said...

sedap kan cik asma...xleh tahan tngok org lain makan...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno