April 10, 2011

Pretty Women, aku kah itu?

Hello kawan kawan....

Kalau singgah kat sini, mesti dengar lagu pretty women dalam playlist kat sidebar sebelah. Jangan la ada yang menyampah pulak dengar k. Saja je letak lagu tu sebab masa tengah mereka blog ni tetiba terdenagr lagu ni kat radio. Terus cari lagu ni and letak kat playlist. Muziknya rancak dan segar, boleh jadi teman msredcheesecake bila nak update blog ke nak blogwalking ke. Tak de kena mengena dengan perasaan perasan cantik dalam diri msredcheesecake. Betul. Msredcheesecake x pernah rasa diri secantik mana pun. So jangan la ada rasa tak suka k.
# kalau msredcheesecake rasa diri dah cukup cantik, tak perlu lah msredcheesecake tepek mekap setiap kali bila nak keluar.#

Terima kasih kerana baca entri ini.Terima kasih untuk komen anda.

No comments:

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno