April 13, 2011

MENGERATKAN SILATURAHIM, FACEBOOK KE TWITTER?

      
                                  


Hello peeps!!!!


Ntah nape ari ni rasa happy je. Bersemangat bangun pagi tadi. Rasa nak buat semua benda. Nak siapkan scrapbook, nak baca buku, nak wat tu nak wat ni. So, sementara tengah rajin ni, tulih entry kat blog la.


Agaknye kowrang update blog kowrang bape kali seminggu? sehari? Ade tu msredcheesecake tengok, sari sampai 2-3 kali.bila la msred nak jadi rajin cam tu? When the time permits perhaps.


Nampak tak button kat atas tu? Tak kan tak nampak kan? msred pun kadang2 suka tanya soalan mengarut.


Saje nak tau, kowrang spend time kat mana selalunya? Mostly kat FB ke kat Twitter? 


Msred, kalu kat ofis, twitter kat hp la senang. Dah connect twitter dgn FB bole la update status kat twitter je, terus kuwa kat fb. Senang citer. Kalu kat umah, sesambil wat keje rumah bukak la fb. Kejap2 lalu depan lappy cek la kejap. Pas tu wat keje balik. Benti kat lappy g, pas tu sambung wat keje g. Multitasking. HEEE..... Mr Hubby pun kadang2 tensen tengok perangai msred.


Kowang camne? Cer citer.....





7 comments:

KatekateKite said...

kite baru wat acc twitter, tapi cam boring jerk..huhu..tak ramai kawan.

urmm, slalu update twitter pakai yahoo, sbb leh connect skali tau!
sebabnyer,kite nyer yahoomail sentiase on rather than FB =p

Izyan Masri said...

YAN BANYAK KAT FB.TAK BERAPA TAU GUNA TWITTER.SEDIH JE KAN T_T

ainraus said...

i love twitter! do follow me? ainraus. :)

msredcheesecake said...

iya, ramai sgt follower kt twitter pn takut xterlayan.msred follow yg rajin melayan msred jer...hehe...

yan, mula2 mmg taktau guna.explore je.sgt senang.guna kt hp senang.leh open bila2 kat ner pn.

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ms red..i ada akaun twitter tp x aktif sbb x get to use lagi..hihi

darling..i folo sini k..yayyy dh dpt folo akhirnya ;)

eppy blogging k~

msredcheesecake said...

pinky momma kat blog msred?terharunye....eee...

^^nu[dd]yra^^ said...

owh...sayer pon x reti guner twitter sgt wpon da lamer bukak akaun....lagi aktif men fesbuk n boleh dikaterkan agak addicted la jugak...tp tahun nih lg byk gne blog kot...hahaha

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno