April 30, 2011

LEPAS MAKAN, CUDLE CUDLE PULAK

Hi semua....

Hari ni hari Sabtu. Walau pun semua orang tahu, msred saje je nak bagitau jugak.Keheee...

Pagi lagi lepas breakfast msred dah keluar. Woit...tentu lah dah mandi. Mana ada pernah msred keluar tak mandi. 


Pergi mana? Msred pergi jejalan kat Sunway Pyramid. Pagi lagi orang dah ramai kat Sunway Pyramid tu. tah ada ape ntah. Msred ni alergic sikit tempat crowded ni. Nanti badan msred gatal-gatal. Heeekeee...

Mula-mula pergi makan. Pagi lagi dah pergi makan Burger King. Sebenarnya tak de la pagi sangat. Dah 1130 am dah. Kira brunch la. Brunch Burger King.

Nampak budak kecik tu, Ian Syamie nama nya.

Burp!!!! Dah kenyang. Bila dah kenyang, msred pun meneruskan misi msred pagi-pagi lagi dah tercongok kat Sunway Pyramid. Terus menapak ke The Machines. Untuk ape? 

Nie dia....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Akhirnya dapat jugak msred ber cuddle cuddle dengan baby baru msred. Ada yang jeles ke? Tak de kot. Bukan nya ramai gegirls suka gadget cam ni kan? Guys je yang suka. Masa msred survey harga dia semalam pun (29 April, I pad 2 officially launched kat Malaysia), yang beratur nak beli semuanya lelaki. Berapa kerat je gegirl. 

pst.... Faizal Tahir pun sebok beratur nak beli I Pad 2 kat The Machines Mid Valley.



Tak menyempat nak balik rumah. Kat situ jugak msred membelek-belek baby baru msred. Lepak kat Burger King jugak. Minum-minum sebab nak guna free Burger King Wifi.


Dah la tu. msred nak pergi sambung belek-belek baby baru msred, I Pad 2 16 GB WIFI. Babai....

Make your own banner at MyBannerMaker.com

10 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

wah jelesnyer....nak jugak ! nak jugak ! nak jugak ! hahahha...ngader2....

msredcheesecake said...

Sila la jeles..... Keheeee....kalu nK ms dd, gi beli sendri...eeee...

MesmeRize Me said...

bestnya msred jln2 ye...saya terperap kat umah je dgn lee min hoo..hehehehe
jgn jeles :))))))))))

nelly said...

wow !! bestnya !!! jalan sakan~ hehee

saNah said...

wa da dpt ipad erm sgt2 jelez erm bila la dpt kan,,,,thanks wish me gud luck

msredcheesecake said...

Cik MM, tak jeles sangat.amek la...hehe...

msredcheesecake said...

Cik nelly, best jalan.rm pun makin kurang ler...hehe...

msredcheesecake said...

Cik sanah, jeles la.....hehe....nanti dapat l tu...

HonEyBuNNy said...

wah....

ne memang betoi2 jeles neh....bertuahnya...hehe..

kawin nanti nak mtk jugak..hehe

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

uhh jeles i..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno