April 15, 2011

Ketagihan yang melampau

good morning my dear frenz.....

sejak dua tiga minggu ni msred ketgihkan benda ni, sugar cracker (ape ape jenama la janji sugar cracker). ketagih nak makan biskut ni cicah ngan air milo. breakfast makan ni, petang makan ni, kadang2 after dinner pun msred nak makan biskut sugar cracker ni. Gila betul. kenapa ntah ketagihkan benda ni. macam mengidam plak.        
tolongla berenti ketagih benda ni msred. nanti takut jadi besar macam belon. susah pulak si kurus tu nak hug hug. sape yang rugi? hehe.... 

breakfast tadi makan benda ni. brunch nanti nak masak mee hoon plak untuk prince charming kesayangan.

Make your own banner at MyBannerMaker.com

3 comments:

EJA said...

entry yg menarik suka baca.. dah follow tau :)

fyezah hasbullah said...

ngee .. suka susar cracker jugak . manis2 gtuh ... :)..

fyezah follow sini :)

msredcheesecake said...

tq tq ladies....

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno