April 25, 2011

KENAPA KAT MULUT KAU LAIN, DALAM HATI LAIN?

hai semua....

perangai sape tu yang suka cakap lain kat mulut, lain kat hati? entah lah. 

ada yang cakap lelaki suka buat macam tu sebab nak jaga hati awek dia. betul ke?

pink : cantik tak baju ni i pakai?
blue : cantik. sesuai dengan u.
hati : what was she thinking? buta ke?baju tu buat ko nampak gemuk.

pink : nak tengok movie ape? romantic ke comedy?
blue : ape ape jela. romantik tu pun boleh jugak.
hati : bole jadi gila aku kalau asik tengok cerita romantik memanjang. ko tak tau ke aku suka cerita action?

pink : marah ke?
blue : tak lah. its nothing.
hati : gila ape? ko dah rosak kan speaker radio aku tu ganti lah balik.mana ada duit nak beli lagi.

pink : jom gi makan. dah lapar ni.
blue : jom, i pun dah lapar.
hati : mampusla aku. duit tinggal rm 50 je. tak makan la aku seminggu.

ini lah contoh yang popular bagaimana lelaki menjaga hati awek masing masing. ke nak jaga maruah dan cover line? keeheee....

baik ke lelaki zaman skang ni?

ini hanya gurauan. kalau ada yang terasa bagi tau msred. nanti msred akan mintak maaf personally kat korang.

Make your own banner at MyBannerMaker.com

8 comments:

shira yanwizan said...

biaselar org mmg mcm n.. xkire lelaki atau perempuan.. hehe

yana,, said...

hmm,, ini situasi normal,,
ada 1 lg cnth eh,,,

pink ; nk tak i belanja baskin robbin semangkuk ? ?
blue ; takpelah,, i dah kenyang,,
hati ; nak kasi tu kasi jerk la,, tak payah tnye2 lg,,

hahaha,, sbnrnye blue tu mnolak sbp pink tnye dpan mbe2,, klu blue trime xcool la knonnye,, hahaah,,

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ahahahaha..

sambung lg eh..

pink: yang..i suka kite jln pegang2 tgn nmpk sweet kan ;)

blue: i pun suka ;)

hati: eiiiii rimas lar! dh x de can nak ngaku single lg..grrr

NisaAdnan said...

untungnyaa kalau dpt bf mcm
teww. hehe

msredcheesecake said...

tul tu cik shira, same je....

cik yana, cover line baek punye...samat rm cik pink tu...keheee

cik pinky momma, hampeh tul bf cam tu.....kite bako aje...grrr....

cik nisa, bf yang cam tu da kurang...da kene amek kat owang lain...eee...

anismelon said...

haha...kang terus terang terasa hati..tp lg bik terus terangkan dari org len yg kutuk gf kite..weee

***welcome..kalo na join contest toh..cepat capat sebelum 1/5..hehehe..gud luck..:)

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

msredcheesecake said...

cik anis...insyaAllah join....

cik anum....tengs singgah...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno