April 10, 2011

Kalau malas susah la nak nampak cantik

Hi peeps....

Semua orang nak nampak cantik, handsome. Semua nak badan yang fit dan bertenaga. Tapi masalahnya, kebanyakan dari kita ni malas nak exercise. Alasan popular, malas dan tak ada masa. Msredcheeseckae pun selalu bagi alasan tu kalau orangg tanya kenapa tak jogging lagi. 


IKLAN
Sebelum kawin dulu msredcheesecake rajin jogging sebab msredcheesecake ada banyak masa untuk diri sendiri. Sekarang ni nak pegi kerja lagi, urus rumah tangga lagi, bila ada masa terluang nak buat apa yang msredcheesecake suka buat ( benda yang suka buat list : refer entri yang lepas) memang susah nak cari masa nak exercise.

Nak jadi macam dia...

Ms Sharifah Amani
Macamana nak motivate diri nak exercise?

Terima kasih kerana baca entri ini.Terima kasih untuk komen anda.

No comments:

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno