April 12, 2011

Melawat jiran jiran yang dikagumi

Hello readers,

Aktiviti hari ini, msredcheesecake baru je habis blogwalk. Tapi tak leh singgah banyak blog. Time constraint. Ada lima blog. Very interesting la blogger blogger ni. Jadi silent follower. Follow diorang privately. 

Lepas seminggu, msredcheesecake akan reveal kan blog yang msredcheesecake da sinngah. Msredcheesecake akan cerita pasal blog blog yang best ni.

Bukan nak buat review. Rasa nya msredcheesecake belum layak nak buat review blog blogger orang lain. Cuma nak berkongsi cerita, meluahkan pendapat. Kalau lepas tu ada hubungan baik terjalin, Alhamdulillah.  Itu je.

Terima kasih kerana baca entri ini.Terima kasih untuk komen anda.

2 comments:

the girl next door said...

i LOVE cheesecake!!
yUmmmyy..
tbe2 rase lapo =(

msredcheesecake said...

lapa jugak.cheesecake kongsi la...thnx for coming....

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno