April 30, 2011

FOLLOWER NO 100

Hi Peeps...

Sebelum msred sambung menaip entry, msred terjumpa quotes ni somewhere, tak ingat kat mana atau siapa penciptanya. Kalau tak salah msred, dalam twitterland kot.

" ALL MY FRIENDS ARE LIKE BRAS. THEY ARE CLOSE TO MY HEART. AND ALL ABOUT SUPPORT.

Ye...ye...msred pun mula-mula baca pun terkejut gak. Tapi 30 saat lepas tu tersengeh-sengeh je. Macamana la si pencipta quotes ni boleh terpikir macam tu, samakan kawan-kawan dia dengan bra.

msred tak nak la samakan kawan-kawan msred dengan bra. Tapi part, "they are close to my heart and all about support tu betul lah. Msred sangat-sangat appreciate kawan-kawan blog msred especially followers msred.

Hari ni msred nak highligt followers msred yang ke 100. Cik Nienyz. Nak tengok profile cik Nienyz? Sini.




Cik Nienyz pun baru-baru ni dah dapat followers yang ke 100. Siap bagi badge 'Followers yang ke 100' lagi sebagai tanda penghargaan. Tengok sini.

Sangat suka makan Ais Cream Baskin Robbins. Cer tengok sini.

En Mohd Azlan adalah orang yang selalu cakap 'I miss u' kat cik Nienyz. Sooo sweet....

Ini banner Cik Nienyz. Cantik? Kiut? Kalau nak letak kat blog korang pegi la ambil sendiri kat blog Cik Nienyz. Klik Banner bawah. Cer terjah blog Cik Nienyz yang sweet.



Cik Nienyz, ini untuk Cik Nienyz yang comey dan photogenic.Terpulang lah Cik Nienyz nak buat ape kat badge ni. Nak letak kat sidebar ke, dalam entry ke. Terpulang pada keselesaan. Heeehee. Sudi kah?....






Make your own banner at MyBannerMaker.com

No comments:

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno