April 29, 2011

BOTOL COKE YANG COMEL


Hello kawan kawan yang disayangi.....

Hari ni Jumaat. Esok Sabtu, cuti. Pas tu Ahad, cuti. Then Isnin, cuti.

Best nya. Bule tido 48 jam straight...heheeee....

Tadi lepas balik ofis gi Sunway Pyramid kejap. Jejalan dan nak window shopping. Tengah jejalan tu msred terjumpa ni. Botol Coke ni comey je. Tak tau la versi apa ni, tapi kiut. Suka suka....

Kita girls ni memang suka benda yang kiut kiut kan?




Lepas tu, Msred sambar sehelai baju warna hitam ni. Cun tak? Simple je kan? Msred memang suka benda simple simple ni. Nak pakai masa pergi dating nanti....

Keheheee...sambil try baju tu sebok nak bergambar.... snap snap...


Lepas tu jejalan lagi. Pergi survey harga I Pad 2. Officially lauch hari ni, 29 April 2011. Gila panjang orang beratur nak beli. Murah je. I Pad 2 WIFI 36 GB cuma RM 1799. OK la tu kan? Sesape nak beli kena cepat, takut stock habis. My sista call kata kat The Machine Mid Valley, dah nak habis stock. Giles!!!

Tak sabar nak pegang pegang and peluk peluk.


Make your own banner at MyBannerMaker.com

2 comments:

Siti nAdiA (NaSz) said...

wah..ciutnyer botol coke tu

msredcheesecake said...

kiut kan? keeheee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno