August 19, 2014

TUKAR KAT KIOSK



Assalamualaikum.....

Bila tengok cermin pagi ini, sedih tengok eye bag plus dark circle yang super ketara. Serius dah macam panda, cute panda. Hehee..... 

 
w heart it

Last weekend sibuk kira duit raya boyfriends. Nak masukkan dalam bank. Alang-alang nak masukkan duit dia orang, masukkan sekali duit tabung Iffan dan Ian. Selalunya kalau nak masukkan duit tabung dia orang, saya suka tukar duit syilling dia orang kat coin kiosk kat Tesco. 





Kita masukkan duit syilling, kiosk ni akan keluarkan tukaran dia dalam bentuk resit yang akan kita guna untuk shopping kat Tesco. Saya guna resit tu shoppinh kat Tesco. Then saya ganti lah amoun resit tu. Nak masukkan duit dalam bank guna cash deposit. Pakai duit kertas senang. Kat Maybank pun ada kiosk duit syiling ni tapi saya tak pernah guna.

Suka Iffan orang kira duit dia. 

August 18, 2014

SIBUK JE NAK BERGAMBAR DENGAN KITA



Assalamualaikum.....

Battery dah recharge. Hari ini mood nak buat kerja mesti best punyakan? Mesti berkobar-kobar saya nak siapkan kerjakan? Non stop sampai lunch hour nanti. Hahaa.... Exaggerating!! Takdelah rajin sangat. Rajin sikit je.



Cerita last week. Last week punya Sabtu, saya melawat my sis yang baru saja dapat baby boy. So excaited, sebab saya dah lama tak pegang baby. Dah lah babynya handsome. Dah tentulah saya sibuk nak bergambar dengan baby handsome kan. Si Ian dan Iman ni pun sibuk je nak join sekali. Tak boleh nak bergambar berdua je dengan baby Mika [Miqaiel]. Pantanglah saya pegang Baby Mika, Ian dan Iman mesti nak sibuk. Nak adik ke hape?

 

 

 

My boyfriend yang last sekali, Iman dah 4 tahun. Orang dah start tanya bila nak pregnant lagi? Bila nak try dapat girlfriend pulak? Haish.... Saya ingat bila dah beranak tiga tak adalah orang tanya lagi, bila nak pregnant. Ada jugak lagi yang tanya!!

Sabar je lah yea.


August 17, 2014

OH MY NEW BOYFRIEND

Assalamualaikum....


Kerinduan.....

Semalam hari sabtu, saya melawat Mr Mika boyfriend baru saya. Handsome!!

First time jumpa hari Jumaat last week. Yerus jatuh chenta. Dah lama tak rasa macam ini. My boyfriend yang kecik sekali dah 4 tahun. Belum ada rezeki nak dapat baby baru. Dapat anak buah baru pun super excited.

Meet Mr Mieqa.


Congrats sis on your newborn baby boy, Mr Mieqail. Nama penuh to be confirm later. 

Semalam baby Mieqa dah seminggu. Ada jaundice sikit. Apart from that, he is healthy. Alhamdulillah for this new joy.



Tetiba terasa macam teroverjoy pulak macam dapat baby sendiri. Hehee.... Tak apa. Anak buah tu macam anak sendirilah kan. Yang bestnya, part main je dapat kat kita. Part nak basuh yayak dia, mandikan dia, jaga dia waktu malam bagi kat mommy dia. Kita layan dia main je. Heheee.....
Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno