May 17, 2018

PLANNER UNTUK SEPANJANG BULAN RAMADAN

Assalamualaikum,

Syukur masih direzekikan untuk bertemu Ramadan tahun ini. Semuga Allah dipermudahkan usaha kita untuk beramal sepanjang Ramadan ini. Semuga kita direzekikan bertemu Lailatul Qadar yang didamba. Semuga segala amal kita diterima. Ustaz nasihatkan eloklah kita menyambut Ramadan dengan memperbaharui taubat kita. Sama-samalah kita usahakan. Semuga Ramadan kali ini lebih baik dari sebelumnya. Amin.
Minggu lepas, Msred dah siap-siap decorate planner untuk bulan Ramadan ni. Sebulan terus, senang. Siap-siap supaya Ramadan nanti takdelah guna masa lama sangat nak update planner. 











Msred juga buat Ramadan tracker untuk keep track apa yang Msred rancang nak buat sepanjang Ramadan ini. Msred akan tick kotak setiap kali kalau Msred dah buat apa yang Msred nak buat. Senang nak tengok banyak tinggal ke tak. Harap-harap biarlah dapat tick semua kotak. Msred tak plan nak buat banyak-banyak takut tak istiqomah. Biarlah sedikit tapi istiqomah. Kalau you all's ada idea nak tambah lagi apa yang Msred boleh buat untuk Ramadan ni tinggalkan komen yea. Sangat Msred alu-alukan. 




Dan pada sesiapa yang nak tengok macamana Msred prepare planner Msred untuk Ramadan ni, kliklah video di bawah. Terima kasih. 

Have a baraqah Ramadan you all's. Jangan kejap dunia je. Peringatan untuk Msred dulu





May 15, 2018

SALE BAJU RAYA

Assalamualaikum,

Lagi sehari dua Ramadan akan datang semula. Lama dah kita tunggu. Kebanyakan kita tahu kebaikan dan manfaat bulan Ramadan untuk kita umat Islam. Mari kita sama-sama tanam azam untuk jadikan Ramadan sebagai platform, permulaan, sebab dan pemangkin supaya kita jadi lebih Islam lagi untuk bulan-bulan yang lain. Practice untuk jadi Muslim yang terbaik masa Ramadan ni, supaya dapat jadi panduan pada bulan-bulan yang lain, InsyaAllah. Dan sama-sama kita doa supaya kita semua mampu lakukan yang lebih baik dari Ramadan sebelumnya, InsyaAllah, amin. 

click picture....shopee: izazatul

Alhamdulillah dalam bulan Ramadan ni ada yang dapat rezeki lebih sikit oleh kerana persedian menyambut Ramadan dan Syawal. Msred harap Allah murahkan rezeki kita supaya lebih mudah kita nak buat kebaikan, InsyaAllah, amin. 

Nak war warkan Msred buat raya sale di shopee Msred. Jual baju kanak-kanak. Dah start dua minggu dah. Banyak yang dah habis stock, Alhamdulillah. Harap dapat habiskan during Ramadan ni, amin. Ni yang buat sale tu nak kasi habis, InsyaAllah. You all bolehlah tengok-tengok kalau ada yang bekenan. And thank you in advance pada yang sudi tengok-tengok dan yang sudi beli-beli. You all semua memang awesome. Thank you so much. 

Jangan lupa betulkan niat luruskan langkah di bulan Ramadan ni. Sama-sama kita usaha. 


SALE BAJU RAYA

Assalamualaikum, Lagi sehari dua Ramadan akan datang semula. Lama dah kita tunggu. Kebanyakan kita tahu kebaikan dan manfaat bulan Ramada...

ALL TIME FAVOURITE