August 27, 2014

FAVORITE SAYA DAN BOYFRIENDS, THUMB WAR

Assalamualaikum.....

Thumb war. Pernah main tak? Ini one of my favorite games dengan my husband. Kita orang selalu layan thumb war ni bila bosan ke. Kadang-kadang dalam kereta waktu jam, tetiba je kita orang.... " jom thumb war." Heheee....




Sampai sekarang saya suka layan thumb war dengan husband. Yang bestnya dia selalu bagi saya menang walaupun ikut logiknya dia mesti menang sebab jari dia panjang dan jari saya pendek-pendek [tapi cute] je.

Bila dah ada anak ni, saya selalu main dengan dia orang pulak. Terutamanya Iffan si sulung tu. Dia suka ajak saya lagan Thumb war. Dah tentulah Iffan kalah kalau main dengan saya. Kalau mak orang lain mesti bagi anak dia menang kan. Tapi saya tak mau kalah. Nak menang je. Hehee..... Iffan selalu bersungut, " Alah mama ni. Ashik mama je menang." Dan saya selalu jawab, " Mestilah. Mama kan terel." Kah kah....




Sorrylah, mama Iffan tak romantik.

posted from Bloggeroid

August 26, 2014

WILL TRY HARDER

Assalamualaikum....




For my boyfriends, Iffan Daniel, Ian Syamie dan Iman Zary Haqimie. I will try to be the best "Ground" for you. As soft and confortable as I can be so that your cry when you fall will be less. Dear Allah, please help me.

posted from Bloggeroid

August 25, 2014

PROM NIGHT?


Assalamualaikum.....

 


Hari Ahad, boyfriend saya si Iffan sibuk nak pergi birthday party kawan sekolah dia. Birthday party anak dara orang. Iffan kata dah janji dengan kawan-kawan dia. Beria. Nak mainlah tu.

 

Dah pagi-pagi kena pergi beli hadiah untuk anak dara tu. Majlisnya pukul 4 pm, tapi malas nak keluar time tengah panas macsm tu, pukul 9 dah tercongok depan market tunggu kedai buka nak beli hadiah punya pasal. Hheee....

 

Petang, yang tolong hantar Iffan dan jemput dia dari rumah kawan dia tu pun Uncle Yoi dia sebab mama dia pemalas nak keluar. 

 


Tengoklah tu happy muka. Tau ada kek nanti, pas tu boleh main ngan kawan. tersengeh je.

 

Saya siap ambil gambar Iffan lagi. Ini first time Iffan mendapat kebenaran mama dia nak pergi Birthday Party. Macam nak pergi prom night pulak siap bergambar kenangan. Hehee....

 

Pesanan untuk Iffan : Please behave. Dan jangan harap mama nak bagi pergi any prom night ok!! Ever!! 
Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno